Natur og mode efterår 2019

I øjeblikket kan man se en udstilling i København der kommer fra V&A i London. En udstilling om natur & mode.
Inspireret af den udstilling kan du deltage i et  anderledes LUKSUS–kursus fordelt over sensommeren og efteråret, hvor du kommer til at lave dit helt eget unikke digitalprintede plantetrykstekstil og sy din egen beklædningsform af dit design. Vi synes det er indlysende at kombinere de to håndværk, og tage afsæt i denne specielle udstilling i Kbh. Og glæder os til at følge dine tekstil & sydrømme fra start til slut.Det er ikke vigtigt at kunne beherske syning og plantetryk til fulde, da undervisningen er individuel, og vi kan derfor guide dig videre i forløbene.
Et eksklusivt kursus i 3 trin med kun 8 deltagerpladser. 

Vi starter op med en dag i København med brunch og introduktion til kurset. Bagefter besøger vi udstillingen “Fashioned from Nature” på Statens Naturhistoriske museum. Udstillingen er hentet fra V&A i London og viser haute couture og pret a porter af bla. Dior, Westwood, Stella Mcartny, dragter fra 1700 tallet, fortællinger om naturens materialer i moden, bæredygtighed i moden og meget mere. Det fælles omdrejningpunkt er mode og natur.

Vi bruger udstillingen som inspiration til en 3 dages workshop på Laura Baruels tekstilværksted på Møn. Her lærer du plantetryk teknikken og udarbejder dit eget tekstildesign. Det er muligt at trykke med egne medbragte planter, hvis man ønsker det.
Du guides igennem designudviklings processen og ved workshoppens afslutning sendes dit tekstildesign til digitalprint. Der kræves ingen forkundskaber indenfor tekstildesign. Alle kan være med.

Efter 6 uger leveres dit tekstil fra print og vi er klar til 3 dages workshop på Emilielunden. Her udvikler du med hjælp fra Charlotte Wiegand dit design og færdiggør dit snitmønster til opsyning. Hvis du har egen grundform, tager vi udgangspunkt i den, eller arbejder vi med færdigkøbte mønster, som selvfølgelig kan varieres.Hvis du er en habil syerske vil det også være muligt at drapere din model op.

Første mødedag søndag den 18. august kl. 10.00 i København (nærmere adresse følger)
Workshop dage i Lauras tekstilværksted på Møn 13-15 september fra kl. 9.30 -16.30 – hvor det vil være muligt at overnatte på Emilielunden.
Syworkshop på Emilielunden 31. oktober – 3. november  fra kl. 9.30-16.30

Det får du:

7 dages undervisning
1 museumsbesøg
1 brunch
5 overnatninger
7 x frokost

Pris : 6475,- men vi tilbyder dig kurset for kr. 5975,-!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *