Udgivet i

Sy dit eget korset 7. – 12. september 2018

Lær at sy dit eget korset
med Charlotte Aurora

Er du nysgerrig på, hvad det vil sige at sy dit eget korset? Og vil du lære hemmeligheden bag et godt korset, der er lavet specielt til din krop? Så er dette kursus noget for dig!

Korsetsyning er slet ikke så svært, som man kunne tro. Det sværeste ved at sy et korset, er at have styr på sit work-flow og kendskab til de særlige teknikker der skal bruges.

Alt det får du grundigt forklaret og selv afprøvet i praksis på dette kursus.

Ud fra hver enkelt kursists ønsker tager vi udgangspunkt i et passende mønster, som vi opsyer en prøve af og tilretter. Herefter syer vi det endelige korset med korsetlærred, stivere og snøre i ryggen. Der er mulighed for både at lave underbust- og overbustkorsetter. (korsetter, der sidder under eller over barmen)

Alle kropsformer kan deltage! Der er mønstre til både standardstørrelser og plus size, og man behøver ikke have en ”korsetkrop” for at kunne sy et korset. Det hele tilpasses den enkelte kursists kropsbygning og ønske.

Målet er, at hver kursist har et færdigsyet korset og et tilpasset mønster med sig, samt har fået den viden og øvelse der skal til for at gå hjem og selv sy et korset.

Det er intet krav at man kender til korsetsyning, men kurset forudsætter, at man har styr på det basale inden for syning, fx at man kan tråde og indstille en symaskine, har arbejdet med beklædningsmønstre før, og har styr på sømrum og trådretning.

Underviser:

Charlotte Aurora er en kreativ hvirvelvind, der har syet og designet i mere end 20 år. Hun er uddannet mønsterkonstruktør fra Københavns Tilskærerakademi, samt designer fra Kunstakademiets Designskole. Hun har altid været fascineret af korsetter og kostumer, og har lavet kostumer til både film og teater, samt syet for en dansk designer.

Siden 2014 har hun koncentreret sig om at lave beklædning til fotoshoots, i en stil der strækker sig over kostumer, korsetter og couture-kreationer.

De sidste par år er hun blevet mere og mere betaget af korsetdelen, som næsten har det fulde fokus i dag. Hun udvider hele tiden sin korsetviden, bl.a. ved at deltage på internationale seminarer og var i sommeren 2017 på korsetkonferencen ”Oxford conference of Corsetry”.

Kursuscenter Emilielunden
Fredag den 7/9 kl. 17-21.00
Lørdag den 8/9 – onsdag den 12/9 kl. 9.30-16.30.

Pris kr. 3975,- incl. overnatning samt aftensmad den første aften.