Udgivet i

Eco-print og sun printing

Kursus med Mette Back d. 10. – 11. juni 2017 kl. 9.30 – 16.30

Kursusindhold:
På kurset kommer vi til at arbejde med forskellige metoder, hvor vi får blade og andet plantemateriale til at afgive farve og mønstre på stof og papir. Det er helt unikke teknikker, som giver de smukkeste naturtro resultater, man ikke kan få frem på anden måde. Vi vil også afprøve indfarvning og tryk med andre farvestoffer.

IMG_20170325_201923_608

Ved kursets afslutning:
har du lært at arbejde med Eco-print teknikken både i ren form, og i kombination med farve der egner sig til silke og uld
har du fået en introduktion til Sunprinting teknikken og de farver der bruges til den
har du fremstillet en række prøver og lavet en masse selvstændige eksperimenter
vil du være i stand til efterfølgende at producere stoffer og papir med unikke naturlige motiver og mønstre
har du fået udleveret opskrifter og beskrivelser af de materialer og teknikker vi har brugt på kurset.

Forudsætninger:
Der kræver ingen særlige forudsætninger for at deltage. Kurset henvender sig til dig som har lyst til at lære at bruge naturens former og farver til at designe og fremstille dit eget helt unikke stykke tekstil. Teknikkerne er velegnede til både at lave tekstiler til både beklædning og bolig, og du bliver klædt godt på til selv at kunne arbejde videre efterfølgende.

Pris:
1875,- inkl. Overnatning.

Der er naturligvis mulighed for at arbejde og fordybe sig i værkstedet så meget man lyster.

Fællesomkostninger til materialer: Cirka 200 kr. til prøvematerialer, der betales kontant eller med mobilepay på kurset. Derudover vil der kunne købes metervarer på kurset.

Materialeliste sendes ud i god tid før kursets start.

Tilmelding og nærmere info om kurset:
Emilielunden@gmail.com eller charlottewiegand@gmail.com

Underviser:
Mette Back; Jeg er uddannet tekstilformgiver og har mange års erfaring som Seminarielektor med undervisning i tekstile fag. Jeg har over en årrække desuden undervist som gæstelærer på designskoler i England, og har været censor på Lærerseminarier rundt omkring i Danmark. Derudover har jeg haft egen virksomhed og har holdt en lang række private kurser blandt andet i tryk og broderi, samt serigrafi. De seneste 9 år har jeg arbejdet med undervisning i tekstildesign på en Ungdomsuddannelse for unge med særlige behov.