Foreningen

Emilielunden er en offentlig godkendt folkeoplysende forening/aftenskole under Loven om Folkeoplysning. Her holder vi kurser og andre former for folkeoplysende aktiviteter,- så som foredrag, udstillinger, studieture mm. indenfor det tekstilfaglige område.

På Emilielunden har vi fokus på det gode håndværk på højt niveau og kærlighed til håndarbejde og det tekstile håndværk. Derudover har vi også fokus på samværet og relationerne deltagerne imellem, da vi mener at tryghed, fællesskab, engagement og dynamik er den bedste grobund for kreativ udfoldelse.

Vi ønsker at tilrettelægge de bedste kurser for dig, og derfor har vi mange spændende lærere fra ind og udland, som kommer med stor kompetence og brænder for at formidle deres håndværk videre. På Emilielunden får du mulighed for at fordybe dig og lære på et fagligt niveau, der er tilrettelagt så det passer til dig.

Ved tilmelding til et af Kursuscenter Emilielundens kurser, workshops eller øvrige udbudte aktiviteter skal du aktivt tilmelde dig som medlem af foreningen. (se punkt i forbindelse med køb af kurset).Medlemskabet ophører automatisk ved udgangen af kalenderåret, og der opkræves ikke særskilt kontingent, idet dette er inkluderet i prisen for kurset.

Vi er altid interesseret i dialog med vores kursister  – så har du ideer eller forslag til nye tiltag, er du altid velkommen til at kontakte os på: emilielunden@gmail.com