Udgivet i

Garnkunst efterår 2018

Garnkunst med Sarah Radulescu
Elsker du garnarbejde?

Så har du her muligheden for at lære af en sand “garnkunstner”
En unik teknik (broderi / hækling) som ikke er svær at lære, og med en mulighed for at skabe en mangfoldighed af modeller & udtryk. Som kan tilpasses alt fra tøj, acessories og indretningsgenstande.
Ydermere kan du, mens arbejdet sidder på “støttestoffet” tage det med i tasken, og arbejde i toget eller til møde præcis som et strikketøj!

Der afholdes to kurser,- et af to dage, hvor du kan lave mindre ting/accessories (måske for de ikke så øvede ), samt et på fire dage til større ting til beklædning (for de mere garn-øvede).
På begge hold skal du have lidt kendskab til hækling.

Kursus 2 dage:
Dato følger

Kurset starter med gennemgang af oprindelsen af denne teknik, karakteristikker samt “regler”.
Forklaring af valg af tråd /materialer / redskaber som er vigtigt for at få et godt resultat.
Og hvad ord som “bånd, trenserne, spidserne, påfyldningsteder og støttestof” betyder.
Herefter vil du gå igang med dit eget projekt,- Sarah vil medbringe færdige arbejder, som du kan bruge til din kreation eller som bruge som inspiration.
Pris: 2475,- incl. overnatning og sandwich til frokost.
Der må forventes udgift til materialer

Tilmelding: emilielunden@gmail.com

Kursus 4 dage:
Dato følger

Kurset starter med gennemgang af oprindelsen af denne teknik, karakteristikker samt “regler”.
Der vil blive arbejdet mere i dybden omkring valg af materialer, og i udvalgte materialer lavet nogle hækleprøver, for at se virkninger i forskellige materialer.
Hvad ord som “bånd, trenserne, spidserne, påfyldningsteder og støttestof” betyder.
Herefter vil du gå igang med dit eget projekt,- Sarah medbringer forskellige modeller & tegninger man kan bruge til sin kreation eller som inspiration. Og ud fra det vil du lære at justere/tilpasse “broderiet” til ønsket design.
Det er også muligt at medbringe tøj, hvortil man designer et “broderi” der passer til.

Pris: 3475,- incl. overnatning og sandwich til frokost.
Der må forventes udgift til materialer.

Tilmelding: emilielunden@gmail.com

 

Sarah Radulescu er intet mindre end en garnkunstner!
Hendes broderede/hæklede kreationer er resultaterne af en stor passion og med en enorm nysgerrighed efter at lære og udvikle teknikker til nye udtryk.
Det er blevet en forunderlig mulighed for konstant læring, der tager udgangspunkt i oplevelser, erfaringer og møder med dejlige mennesker over hele verdenen.
Det er blevet hendes udtryksform, og da hun er den eneste der udfører disse teknikker i dag. Er det blevet hendes adgangsbilllet til at lave kreationer til store modehuse såsom Christian Lacroix, Jean Paul Gautier & Givenchy. Men også at deltage til prestigefyldte messer i Paris, London eller Wien.
Hendes ønske og mål er at tilpasse disse gamle traditionelle teknikker til nutidens design/teknikker og samtidig værne om deres multikulturelle karakter.