Udgivet i

Glamour & Fashion, 28. – 30. april 2017

Vintage stilen er glamourøs, sjov og med til at understrege kvinders femininitet og forme. Disse elementer, er omdrejningspunktet på dette weekendkursus. Weekenden bliver en fordybelse i dig. Du skal sy en smuk vintageinspireret kjole, som vi tilretter til netop din krop.

Vi taler om pasform og hvilke elementer man kan arbejde med fra de forskellige stilperioder for at skabe en personlig stil der komplimentere netop din kropsform. På denne workshops tager vi udgangspunkt i mine snitmønstre. Alle modeller kan justeres og kombineres på utallige måder så din kjole kan blive helt unik.

HOW_TO_svaneke+1_bluse+copyDu kan se alle modeller på www.howtodofashion.dk.

Jeg vil holde et oplæg om hvordan man styler sin garderobe og bruger forskellige accessoires til at give et moderne vintage look.

Selv er jeg vild med vintage! Jeg elsker at være kvinde og understreger det med den måde jeg klæder mig på. Det smukke ved vintagestilen er at man kan bruge de elementer man har lyst til, der er ingen regler og man behøver ikke passe ind i et forudbestemt modebillede eller et dikteret kropsideal. Programmet starter fredag eftermiddag hvor vi taler vintage, stilperioder og pasform. Derefter går du i gang med at lave din kjole. Lørdag og søndag syr du en smuk vintage inspireret kjole til dig selv, som vi får til at passe til din krop.

Hvis du savner inspiration til at gøre din garderobe lidt mere glamourøst så er dette kursus din mulighed for at blive indført i vintagestilens vidunderlige verden.

Pris: 2475,-  inkl. overnatning og let middag fredag aften.
Tilmelding: emilielunden@gmail.com

Underviser: Nanna Martinussen
“Er skrædder og konstruktør og har lavet tøj professionelt, siden jeg var 16 år. Underviser og laver snitmønstre. Tilretning og den gode pasform er et meget vigtigt element for mig. God stil er ikke at klæde sig efter hvad moden dikterer, det handler om at iklæde sig tøj der komplimenterer kroppen uanset statur og størrelse.
Jeg synes at alle kvinder fortjener at føle sig smukke og have det godt med sig selv og for mig handler en stor de af det, om hvordan man klæder sig. Selv har jeg fundet meget af min selvtillid gennem at klæde mig ud fra hvordan min krop nu en gang ser ud.”