Udgivet i

Glamour-kursus på Emilielunden. Ny chance til efteråret.

Forårets kursus er fuldt booket. Nyt Glamour & Vintage-kursus afholdes 9. – 11. september

Nanna web 3

Det annoncerede Glamour & vintage-kursus med Nanna Martinussen 3. – 5. juni er fuldt booket.

Vi afholder derfor endnu et kursus den 9. – 11. september! Meld dig til allerede nu!

Vintage stilen er glamourøst, sjov og med til at understrege kvinders femininitet og former, og lige præcis disse elementer, er omdrejningspunktet på dette weekendkursus.

Weekenden bliver en fordybelse i dig. Du skal sy en smuk vintageinspireret kjole, som vi tilretter til netop din krop. Vi taler om sminke og du lære noget om hvordan du kan få en glamourøs frisure og makeup, om du enten ønsker at peppe hverdagen op eller vil ligne en diva til en af de kommende store feste. Jeg har et repertoire at vintage inspireret snitmønstre vi syr og tilretter individuelt, du kan se alle kjoler på www.howtodofashion.dk

Dette kursus har vintage-stilen og de elementer som er med til at skabe denne i fokus. Elementerne i en god vintagestil er hår, makeup og velsiddende tøj. Du får en introduktion i at bruge vintagestilens elementer, for at skabe en feminin stil og understrege det at være kvinde. Du lære noget om både makeup, hår og hvilke snit, eller stilperioder du skal se i retningen af, for at komplimentere netop det som er smukt ved din krop.

Selv er jeg vild med vintage! Jeg elsker at være kvinde og understreger det med den måde jeg klæder mig på. Det smukke ved vintagestilen er at man kan bruge de elementer man har lyst til, der er ingen regler og man behøver ikke passe ind i et forudbestemt modebillede eller et dikteret kropsideal.

Programmet starter fredag eftermiddag hvor vi taler vintage, stil, og hår og hvordan man med få virke-midler kan gøre garderoben og håret mere glamourøst.

Lørdag og søndag syr du en smuk vintage inspireret kjole til dig selv, som vi får til at passe perfekt.
Lørdag aften har jeg et lille oplæg om makeup.
Hvis du savner inspiration til at gøre din garderobe lidt mere glamourøst så er dette kursus din mulighed for at blive indført i vintagestilens vidunderlige verden.