Handelsbetingelser

Du handler med:

Kursuscenter Emilielunden – www.emilielunden.dk

Nordfeldvej 15

DK-4780 Stege

CVR nr. 33 29 36 15

Vi kan kontaktes på emilielunden@gmail.com eller tlf. 40 10 47 02.

Ansvar

Handel på Emilielunden.dk kan kun finde sted, hvis du erklærer dig indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel hos Kursuscenter Emilielunden.


Ordrebekræftelse og betaling

Når vi har modtaget din ordre og betaling, får du med det samme en e-mail med besked om dit ordrenummer og det samlede ordrebeløb. Vi anbefaler, at du gemmer denne meddelelse, som er din ordrebekræftelse. 

Betalingen kan ske med Dankort, VISA, VISA/Electron og Mastercard eller MobilePay. Vi anvender en sikker tredjepart til at forestå transaktioner. Ved betaling med EAN nummer (kontakt emilielunden@gmail.com hvis du ønsker at betale med EAN nr.).

Alle priser er i danske kroner (DKK) inklusive moms.

Beløbet hæves først på dit kort, når varene er godkendt. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, som du har godkendt ved købet.

Levering
Online-produkter bliver leveret digitalt via e-mail, mens fysiske produkter sendes med Post Danmark.

Levering af online-produkter sker, når betalingen er godkendt, ved at du modtager en bekræftelsesmail med link til download af dit produkt eller log in til det online rum, du har købt adgang til. Tjek dit spamfilter, hvis mailen ikke kommer i løbet af et par minutter.

Levering af fysiske produkter sker i løbet af 1-5 hverdage.

Live kurser og workshops leveres den dato, du køber adgang til kurset.

Hvis dine produkter ikke kommer som forventet, eller hvis der er problemer med download, så kontakt os på emilielunden@gmail.com eller tlf. 40 10 47 02.

Fragt
Der tillægges ikke gebyr for fragt af online produkter, da de leveres via mail. Fysiske produkter, der leveres med Post Danmark sendes til Post Danmarks takster. Prisen kan derfor variere, alt efter hvad produktet vejer og fylder, alt efter hvordan Post Danmarks takster er for pågældende vægt og mål. Det fremgår af indkøbskurven hvad du skal betale i fragt for dit produkt, og du får den fulde pris oplyst inden du godkender din betaling.

Fortrydelsesret
Du har som privat forbruger 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du har modtaget produktet. (Erhvervdrivende har ikke fortrydelsesret).
Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på emilielunden@gmail.com. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsdag forlænges fristen til den følgende hverdag. Hvis produktet returneres ubrugt og intakt, kan du få alle pengene tilbage. Produkter, der er taget i brug, kan ikke refunderes.

Når du fortryder, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder eventuelle leveringsomkostninger. Hvis du har valgt en leveringsform, der er dyrere end den billigste form for levering, som vi tilbyder, får du dog ikke merudgiften refunderet.

Vi tilbagebetaler beløbet uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse. Vi kan dog tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller til du har fremsendt dokumentation for, at varerne er returneret.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Dvs. via Paypal til den mailadresse, der er tilknyttet ordren/betalingen, eller via Quickpays betalingssystem til det kort, du benyttede ved den oprindelige transaktion. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Afprøvning af varen og emballage
Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som den fungerer på.
Du må normalt undersøge varen på samme måde, som man kan og må i en forretning, men du må ikke tage den i brug. Hvis du har brugt den på en måde, som man ikke må eller kan i en forretning, og vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen i det beløb, du skal have tilbage. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet. Du skal tilbagelevere varen i originalemballagen.

Risikoen for varen
Du bør sørge for, at varen er forsvarligt indpakket, når du returnerer den. Du bærer nemlig selv risikoen for varen, fra du modtager den, indtil vi får den tilbage. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.

Sådan udnytter du fortrydelsesretten
Du fortryder ved at give os besked herom via mail til emilielunden@gmail.com så kvitterer vi for modtagelse. Du kan benytte lovens standardfortrydelsesformular som du finder her.

Undtagelser til fortrydelsesretten
Online produkter, der er downloadet, anses som være taget i brug, og der gives derfor ikke penge retur for online produkter, der er downloadet. Hvis du fortryder køb af et online produkt, så lad være med at downloade det, og kontakt os inden for 14 dage på emilielunden@gmail.com. USB stik med online produkter tages ikke retur.
Online kurser anses for være taget i brug, når du har logget ind i det pågældende kursus. Hvis du fortryder købet af et online kursus, så lad være med at logge ind, og kontakt os på emilielunden@gmail.com.
Live kurser refunderes som følgende: indtil 2 måneder før kurset refunderes 80% af det fulde beløb. Indtil 1 måned før kurset refunderes 50% af det fulde beløb. Aflysninger 1 måned før kurset eller tættere på refunderes ikke. Du er dog altid velkommen til at finde en anden, der kan overtage din plads. I så fald får du refunderet det fulde beløb, når den nye deltager har betalt for pladsen. Hvis du bliver forhindret i at deltage på et kursus, du har købt adgang til, så skriv til emilielunden@gmail.com, da der ofte er venteliste. Jo hurtigere du kontakter mig, desto større chance er der for at en af dem på ventelisten ikke har booket dagen til anden side, og kan overtage din plads.

Har du valgt at betale i rater skal alle rater overholdes. Overholder du ikke ratebetaling for kurser inden kurset afholdes, forbeholder vi os ret til at sælge din plads til anden side.

Alle rettigheder til leverede digitale produkter tilhører Kursuscenter Emilielunden. Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt inden for én husstand. Produktet er personligt, og må ikke kopieres, videresælges eller på andre måder videredistribueres.

Reklamation – Klager over tjenesteydelsen
Hvis ydelsen ikke svarer til det aftalte, kan du henvende dig på emilielunden@gmail.com eller tlf. 40 10 47 02. Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse hvad problemet er.

Reklamation – Hvis der er noget galt med varen
Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved varen – fx en materiale eller fabrikationsfejl – finder købelovens regler anvendelse.
Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os på emilielunden@gmail.com eller på tlf. 40 10 47 02. Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse hvad problemet er.

Klageadgang
Kan vi ikke blive enige om reklamationen, kan du evt. indgive en klage til Center for Klageløsning, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, www.forbrug.dk. Klage kan indgives ved at udfylde en klageformular via www.minsag.forbrug.dk

Persondatapolitik
Vi indsamler oplysningerne om dig for at kunne behandle din ordre og levere de produkter, du bestiller via vores hjemmeside.

Vi opbevarer oplysningerne af forskellige årsager, blandt andet for at kunne overholde lovgivningen omkring regnskab og bogføring, hvor visse oplysninger skal gemmes i 5 år. Kursuscenter Emilielunden har en række eksterne samarbejdspartnere, der fungerer som databehandlere, som vi har indgået databehandleraftaler med. Du kan til enhver tid få indsigt i registrerede oplysninger ved at henvende dig til os på mail emilielunden@gmail.com. Du kan komme med indsigelse mod behandling af oplysninger og få rettet evt. forkerte oplysninger ved henvendelse på mail emilielunden@gmail.com

Medlemskab

Ved køb af kurser accepterer du også at du aktivt har tilmeldt dig foreningen Kursuscenter Emilielunden.
Du vil fra et år fra dato automatisk blive udmeldt igen.
Medlemskab er gratis og du forpligter dig ikke til noget, men vil have mulighed for at deltage i foreningens generalforsamling m.m.