Udgivet i

Housewarming hos Fabricminds 15. juni 2019

Lørdag den 15. juni vil vi gerne markere det nye samarbejde mellem Fabricminds og Kursuscenter Emilielunden i Hørsholm – og at vi kommer til at være under fælles tag. Det gør vi med en dag med foredrag, workshops, stofsalg, lodtrækning om fine gaver og hvor du kan sludre/hygge dig med andre tekstil-interesserede i vores cafe med sandwich, cava, kaffe & kage.

Emilielunden har lejet dejlige lokaler, hvor der vil blive afholdt kurser som et supplement til kurserne på Møn. Lokaler som selvfølgelig vil være i samme høje standard med klippeborde til alle, dampanlæg, symaskiner osv. Derudover vil det selvfølgelig være en kæmpe fordel, at Fabricminds dejlige stofsalg ligger i samme bygning!

Dagen starter med et festfyrværkeri af et foredrag med stylist Christina Wedel. Køb billet til foredraget her

Det vil være muligt at deltage i forskellige workshop i løbet af dagen. 4 åbne workshops, hvor du blot “dukker op”, samt et lukket hvor du skal tilmelde dig (men hvor det også vil være muligt at kigge). Der er gratis adgang til alle workshops.

Workshoppene vil blive afholdt af Charlotte Wiegand samt Anne Dorthe Johansen. Ydermere vil du kunne finde tilskæringsinspiration i vores “tv rum”.

Program
10 – 12: Foredrag med Christina Wedel. Billet kræves – køb her.
OBS. Foredraget holdes på Restaurant Skovhuset, Stumpedyssevej 4 (for enden af Damsholtevej), 2970 Hørsholm

11 – 16:
– Salg af stof & tilbehør hos Fabricminds.
– Se og find inspiration til tilskæring i vores tvrum.
– Cafeen er åben!

Workshops
11 – 12: Anne Dorte. Hvordan syr du en tryklås rigtigt på?
11 – 13: Charlotte. Hvorfor drapere? Efter en kort intro, skal du selv igang med at drapere. (Gratis adgang – men tilmelding nødvendig) Tilmelding
13 – 14: Anne Dorte. Hvordan laver du en rigtig rouleau?
14.30 – 16.30: Charlotte. Prøv at sy et håndsyet knaphul.
15 – 16: Anne Dorte. Hvordan & hvorfor formpresser manet grossgrainbånd

16.00: Lodtrækning af fine gaver!

Adresse
Damsholtevej 3, 2970 Hørsholm