Udgivet i

Inspirationstur til Berlin i september 2017

Vil du med på en 3 dages intens og inspirerende “luksus” inspirationstur til Berlin fra 19-22 september 2017?

Du skal være hurtig med tilmelding, da der kun er 13 pladser, og der er ikke mulighed for at øge antallet.
Til gengæld lover vi, at det bliver en tur for alle sanser.

Vi kører i vores “egen” mini bus fra Ørslev Rejser til Berlin fra Vordingborg.

Alexanderplatz

Straks ved ankomst tjekker vi ind på det splinternye Hotel Berlin Upper West, som ligger lige ved Zoologisk have ved Kurfurstendam/Kantstrasse. Sætter vores ting, og tager på et historisk vingesus,- nemlig til museet Tranenpalast.
Bygningen var i DDR-tiden kontrolstation for ind- og udrejse fra DDR til West Berlin. Og er opkaldt efter alle de tårer der er løbet der, når familier skulle skilles igen.

Ved halv seks-tiden ankommer vi til Frederichstadtpalast, hvor vi spiser fælles aftensmad.
En udsøgt tre retters menu på “La Diva”.
Og så er vi klar til det hæsblæsende show “The One” med 100 artister, dans, sang, akrobatik og ikke mindst 500 kostumer alle designet af Jean Paul Gautier!

De næste dage vil gå med besøg blandt andet i en over 100 m2 stor stof forretning, som er en gammel familievirksomhed fra 1919, besøge Kunstgewerbemuseum med mode fra 18-20 århundrede, i stormagasinet KaDeWe med salg af tøj fra alle de kendte designere og madspecialiteter fra hele verden, kigge på lækkert økologisk stof hos Siebenblau, Haute Couture stoffe Moller Berlin og et par andre småting….

Fredag slutter vi turen af med at besøge Bikini Haus Berlin, et hus bygget i 1957, som er en af de vigtigste bygninger fra efterkrigstiden i Berlin. Efter flere års renove-ring er huset i dag skueplads for design og innovation.
Der vil vi blive vist rundt, og høre et foredrag (og se hendes kollektion) med en designer fra Berlin. Hun vil fortælle om sit arbejde og udviklingen på den Berlinske modescene.


Vi vil alle dage have en guide fra Berlin (som nu bor i Danmark), som kender Berlin “som sin egen bukselomme”, og har oplevet hele Berlins historie.

Turen er incl. busrejse, i vores egen bus, samt hotel med morgenmad.

Derudover skal du påregne udgifter til vores guide, showet “The One”, spisning på “La Diva” samt tog i Berlin. Kr. 1790,-

Vi har forhåndsreserveret et antal enkelt og dobbeltværelser, som “sælges” efter “først til mølle”.

Pris for enkeltværelse: 4970,-
Pris for delt dobbeltværelse: 3905,-

Sidste frist for tilmelding:
Tirsdag den 25. april kl. 14.00 – hvor der skal være indbetalt et dep. på kr. 1500,- til konto: 6140 1037843