Udgivet i

Juleworkshop lørdag den 10. december kl. 10 – 16.30

Kursus med Katrine Røjel

katrinerojelElsker du også jul? På denne juleworkshop deler jeg ud af mine mange idéer til hyggelige juleting og unikke, håndlavede julegaver, du selv kan lave.
Vi skal arbejde med filt, tekstiltryk, papir og stof og lave alt fra julepynt i stof og papir til små gaver til pakkekalenderen og under juletræet. Hvad du vælger at kaste dig over, bestemmer du selv, jeg står til rådighed med skabeloner, færdige produkter til inspiration og hjælp til at komme i gang.
Jeg medbringer blandt andet rammer til tekstiltryk med mange forskellige motiver på – både de julede og de mere dekorative, og du kan trykke på alt fra tørklæder og indkøbsnet til julekort og juleduge og – servietter. Det er ikke en forudsætning, at du har arbejdet med tekstiltryk før, du får en kort introduktion til teknikken og de pigmentfarver og bindere, du kan arbejde med.
Find inspiration allerede nu på min juleblog:
http://endeligjul.blogspot.dk/
Du medbringer selv materialer og redskaber – jeg sen-der en materialeliste i god tid før workshoppens start.
Jeg medbringer også materialer i begrænset mængde, som det er muligt at købe på dagen.
Jeg glæder mig til en hyggelig dag i god julestemning!

Pris: 750,-

Hvis du har spørgsmål – eller gerne vil tilmelde dig, skriv til emilielunden@gmail.com

juleworkshop-2016-fb