Udgivet i

Kim Larsen aften 1/5 2019

MED FORFATTER JENS ANDERSEN

Onsdag den 1. maj kl. 19.00
Ba’Ryhl Bar, Storegade 70 A, Stege
Pris for foredrag: 100,-

Endnu engang arrangerer Ba`Ryhl Bar & Emilielunden et arrangement i fællesskab. For nogle uger siden havde vi en forrygende aften med stylist Christina Wedel og 70 dejlige kvinder, – det var en fest!

Nu vil vi gerne invitere til en ligeså fantastisk aften med forfatteren Jens Andersen som står bag biografien “Mine unge år” om Kim Larsen. For den meget roste bog har han netop vundet Læsernes bogpris 2019.

En bog som er baseret på en række samtaler mellem Kim Larsen og forfatteren Jens Andersen, som fandt sted hjemme i Larsens eget køkken i første halvår af 2018.

Jens Andersen er en fantastisk formidler, med en entusiasme og passion for sit håndværk, at skrive indholdsrige biografier, som får os helt ind under huden på de personer han skriver om.

Derudover er han en levende, engageret og humoristisk fortæller – så vi tør godt love, at det bliver endnu en fantastisk aften på Ba´Ryhl Bar.

I kan inden foredraget få en lækker let anretning bestående af enten charcuteri eller ost, måske efterfulgt af et dejligt stykke kage.

Maden serveres mellem 17 og 18, så alle og alt kan være klar til foredraget, uden forstyrrelser.

Mad skal bestilles hos: larsryhl@hotmail.dk
(Se priser på www.baryhlbar.dk)

Derudover tilbyder Ba’Ryhl bl.a. skønne vine, dejlig baristakaffe, øl, saft og sodavand fra Møn Bryghus og super lækre drinks, specielt udvalgt til denne aften. Se mere på Ba’Ryhl Bars’ hjemmeside og Facebook.

Dørene og baren åbnes klokken 17 og vi satser på at alle har fået det de ønsker at spise eller drikke, så vi er klar kl. 19. Så kom gerne i god tid!

I pausen har I mulighed for at få fyldt glas og kopper igen, hvis I ønsker det.

Der er selvfølgeligt også åbent i baren efter foredraget, hvor der vil være håndbajere og skruet op for højtalerne med Kim Larsen & Gasolin.