Udgivet i

Kost og kronisk sygdom foredrag med Strange Skov på Møn

Kan vi ændre på vores helbred, ved at ændre på hvad vi spiser?

Hvilke helt almindelige fødevare skader os med autoimmun kronisk sygdom? Og hvilken mad gavner os allermest?

Hvordan ændrer vi kurs væk fra dårlige vaner til nye gode vaner, som hjælper os til bedring?

Jeg hedder Strange og jeg har arvet en autoimmun kronisk sygdom som jeg så min far lide af igennem hele min barndom indtil han døde, lige da jeg selv var blevet far. Men jeg vil ikke dø syg som jeg så ham gøre. Jeg vil gå en anden vej.

Jeg har brugt de sidste flere år på at eksperimentere på mig selv, undersøge og læse alt hvad jeg overhovedet kan. Og alt det som har gjort størst forskel for mig, alt hvad jeg har lært på min rejse, det deler jeg nu:

Hvordan jeg har fået mindre symptomer, færre smerter, vægttab, mere energi, mere bevægelighed og mere lyst til livet.

Få mit syn på sundhed og kronisk sygdom, få mine forslag til forbedringer og få svar på alle dine spørgsmål.

Kom med til en inspirerende aften!