Udgivet i

Optaget i Skrædderlauget

Jeg er lige blevet optaget i Skrædderlauget, hvilket jeg er meget glad for. Og håber på hyggelige og inspirerende timer i fremtiden sammen med andre kollegaer.

I går var jeg inde og se et show, som oldermanden Johnny Wichmann har været primus motor for. Et modeshow udført sammen med frisør-, guldsmede- og buntmager- laugene.
Modeshowet blev holdt i det smukke Moltkes Palæ, hvilket var med til at understøtte de meget fine kreationer og fantastiske smykker.
En dejlig aften, dejlige omgivelse, fantastiske pelse og smykker, specielt så jeg en ring fra Jytte Kløve (12 små ringe som samles hulter til bulter med små diamanter på nogle af dem. Jeg er begyndt at spare op……). Og at se så mange smukke ting, kreationer i de fineste materialer, det ypperste håndværk, hvilken glæde!
Som gav blod på tanden, om at fortsætte i det spor jeg gør.
Nemlig stædigt at holde fast i det gode håndværk, de gode kvaliteter og formidle det budskab at “brug & smid væk samfundet” er et samfundsproblem som vi alle må gøre op med!