Udgivet i

Plissering m. Karen Grigorian maj 2017

I uge 19 udbyder vi flere kurser i plissering. Vi har overtalt en af verdens mest anerkendte plisserings-eksperter, Karen Grigorian, til at komme til Emilielunden. Hr. Grigorian har sit eget plisserings-værksted i Paris, Maison du Pli, hvor han plisserer for kendte haute couture-huse og designere som Dior, Hermès og John Galliano.

Plissering_IMG_0624

For det meste plisserer han stoffer, men for nylig har han også plisseret læder-tapeter til skokongen Louboutins butikker.

På Emilielunden holder Karen Grigorian kur-ser à to dages varighed. Det ene kursus er for begyndere. Her fortæller Karen Grigorian kort om plissering og teknikker, før man selv går igang. I løbet af de to dage når kursisterne at lære lettere former for plissering, og I får mulighed for at plissere jeres eget stykke stof, som I bagefter kan sy af. På de andre kurser for lettere øvede og mere professionelle – er der mulighed for at lære mere avancerede former for plisseringer. Kursisterne skal selv medbringe stof – silke eller bomuld (ingen kunststoffer!) – til småprøver samt et større stykke til at producere af bagefter. Fx. kjole eller nederdel.

3 hold i maj måned

Underviser: Karen Grigorian, Paris

Hold 1:
Mandag den 8. og tirsdag den 9. maj kl. 9.30 – 16.30
Pris : 2475,- Dette hold er for begyndere – som har intet eller let kendskab til plissering.

Hold 2:
Torsdag den 11. og fredag den 12. maj kl. 9.30 – 16.30
Pris: 2475,- Hold for lettere øvede.

Hold 3:
Lørdag den 13. og søndag den 14. maj kl. 9.30 – 16.30
Pris 2475,- For dem der har arbejdet med plissering tidligere.

Priser er inkl. overnatning og en sandwich til frokost begge dage.

Plissering_IMG_3080Karen Grigorian, plisseringsekspert fra Paris