Udgivet i

Redesign 25. – 28. oktober 2018

Redesign
med Thilde Jensen

omsyning, print og applikation

Torsdag den 25 /10 kl. 17-21.00
Fredag 26/10 – søndag den 28/10
kl. 9.30-16.30

Mulighederne for redesign og genanvendelse af dit gamle tøj er uendelige. På dette kursus får du en masse tips og tricks til omsyning af dit brugte tøj, og du får inspiration til en række forskellige, simple teknikker du kan lave derhjemme.

Vi bruger tid på at kigge på inspirations-oplæg og temaer, som fx print, broderi og applikation. Hvor finder man inspiration, og hvad kan jeg få ud af noget tøj, jeg ikke længere kan passe, eller er ved at kassere? Hver kursusdag starter med en introduktion til en nem teknik, du kan bruge til fornyelse af dit tøj.

Kurset er også en inspiration til at være kreativ med det du har ved hånden, og lege dig frem til nye udtryk.
Du medbringer tøj, du har lyst til at sy om eller re-designe, og meget gerne stofrester, garn, broderitråd og hvad du eller kan forestille dig at lege med. Der vil på kurset også være mulighed for, i begrænset omfang, at købe brugt tøj samt forskellige materialer til applikation.

Underviser:

Thilde Jensen er uddannet beklædningsdesigner fra Kunstakademiets Designskole i 2001. Hun har arbejdet med mode og tea-ter, og gennem flere år haft forretning med eget design.

Siden 2012 har hun været tilknyttet VIA Design og Business som vejleder og oplægsholder. Hun har altid været optaget af genbrugstøj og afkodning af gamle syteknikker, samt hvordan gammelt tøj kan opdateres og bruges som inspirationskilde til nye designs og nye kollektioner.

Kursuscenter Emilielunden
Torsdag den 25 /10 kl. 17-21.00
Fredag 26/10 – søndag den 28/10
kl. 9.30-16.30

Incl. overnatning samt aftensmad den første aften.
Pris: 2575,-

Tilmelding: emilielunden@gmail.com