Skrædderi

Gården Emilielunden danner ramme om både skrædderværksted og kursusvirksomhed.

På skrædderværkstedet bliver der syet beklædning efter de bedste håndværksmæssige principper. – Kvalitet og design er i højsæde. Jeg skaber blandt andet kjoler fra bunden, i tæt dialog med kunden. Da det at få syet skræddersyet tøj er meget personligt. – Du vil altid være i centrum.

Det er en længere proces at få syet skræddersyet tøj. Først tager vi en snak om dine ønsker, form, designmæssige muligheder samt hvilke kvaliteter der vil egne sig til modellen.
Modellen syes op i stout som tilrettes. Derefter ries kjolen sammen i det rigtige stof, som så prøves igen. Nogle gange vil det være nødvendigt med endnu en prøve, andre gange syes modellen færdig – klar til oplægning.
Det bliver aldrig trivielt for mig at se en kunde stå i sin kjole den sidste gange. Det er altid et specielt øjeblik – At se helheden – kunde, design og materialet. Og derudover pasformen, – tøjet skal passe, så det nærmest føles som om “man ingenting har på”.
Jeg har kunder fra hele Sjælland. At du bor i København er ingen hindring, da jeg tager på kundebesøg i København for snak og prøvninger hver uge.