Udgivet i

Stil og striber m. Sara Lindgaard 2. og 3. april

Stilkursus med Sara Lindgaard

Lørdag den 2. april kl. 10 – 16.30
Pris: 785,-

Velkommen til en lærerig dag fuld af stil, form, farver, snit, tilbehør og meget, meget mere.
På dette stilkursus får du bla. et foredrag om kropstyper og hvordan man udnytter sin kropsform bedst muligt. Du vil se kroppen på en ny måde, der vil hjælpe dig, når du skal designe og sy tøj selv, eller når du går ud og shopper.

Du vil blive vist eksempler på, hvor enkelt du kan betone din stil og understrege din personlighed. Jeg vil i samarbejde med min gine vise dig “det klassiske sorte sæt” og hvordan det styles på 117 forskellige måder – inspirerende og lige til at bruge hjemme i dit eget klædeskab.

Vi snakker om selvopfattelse og førstehåndsindtryk og hvordan man kan lade sit tøjvalg understrege sin per­sonlighed. Du vil se eksempler på forskellige stiltyper. Du vil modtage en kropsanalyse som vi sammen taler om, så du ved, hvad du med fordel kan kigge efter, når du vælger materialer, snit, længder og silhuet.

Der vil være mulighed for at skitse forslag til designs, der vil klæde din figur.

Der gives forslag til en brugbar grundgarderobe og hvilke dele der kan redde dig fra den klassiske “jeg har skabet fyldt og ingenting at tage på”-situation.

Det hele præsenteres med billeder, tøj, stof, tasker, sko, tørklæder, smykker, sminke og meget mere, så der visuelt bliver masser at se på og røre ved i løbet af dagen.

Alt i alt et meget anvendeligt kursus ligegyldigt om du ønsker at styre uden om fejlkøb eller ønsker bredere forståelse af, hvad der klæder din krop og hvorfor – både når du shopper eller syr dit tøj selv.

Jeg deler ud af mine erfaringer, tips og tricks som både stylist, designer og underviser – du får således et shortcut til en bedre, stilsikker garderobe, du vil elske at bruge!

Hvert kursus er unikt, forstået på den måde, at vi sammen starter kurset med at snakke om, hvad hver enkel deltager ønsker sig mest af kurset og ud fra det fylder jeg på og trækker fra i mit foredrag, så det rammer bedst muligt de ønsker der er netop den dag.

 

Striber med Sara Lindgaard

Søndag den 3. april kl. 10 – 16.30
Pris: 785,-

Hvad er det de kan, de der striber?

Kunne du godt tænke dig at se muligheder i konstruktion og materialer, som du aldrig har set før? Tænke i anderledes (stof)baner og muligheder for at fremhæve dine bedste sider?

På denne dag får du mulighed for virkelig en øjenåbner ud i, hvor enkelt og alligevel komplekst konstruktion og det rigtige stof kan gøre en kæmpe forskel for det færdige resultat.

Du vil gå fra kurset med lyst til at gå direkte hjem og sy videre, kigge i dit garderobeskab med saksen i hånden og målebåndet om halsen og tænke ”skulle den dødsyge basisbluse ikke lige have en tur med saksen og et andet stykke stof?”  Folde dit elskede grundmønster ud og tegne det af, lægge nye spændende linjer, klippe ud, sy sammen og stå med den fedeste bluse du har syet længe?

Vi arbejder i ½ størrelse for at nå så mange kombinationsmuligheder og eksperimenter i løbet af dagen som muligt.

Jeg vil have færdige produkter med til inspiration.

Jeg tegner og fortæller på tavlen og vil vise det ene eksempel efter det andet på, hvor fantastisk mange muligheder der ligger i alt fra enkelte basismønstre til mere avancerede konstruktioner.

Der er mulighed for at jeg guider dig i hvilke linjer og striber der klæder netop din figur!
Husk: striber er ikke bare striber… og jeg vil glæde mig til at vise dig, hvor forskellig form de kan tage!

Kom med til en dag fuld af inspiration og nyskabelse!
Alle uanset niveau kan deltage.

Hvis du deltager i både Stil- og Stribekurset er overnatning inkluderet i prisen!

Tilmelding: emilielunden@gmail.com
Læs mere om Sara Lindgaard: www.lindgaard-cph.dk