Udgivet i

Striber. 6. nov. 2016

Søndag den 6. november
kl. 9.30 – 16.30
Underviser:
Sara Lindgaard

Hvad er det de kan, de der striber?
Kunne du godt tænke dig at se muligheder i konstruktion og materialer, som du aldrig har set før? Tænke i anderledes (stof )baner og muligheder for at fremhæve dine bedste sider?
På denne dag får du mulighed for virkelig en øjenåbner ud i, hvor enkelt og alligevel komplekst konstruktion og det rigtige stof kan gøre en kæmpe forskel for det færdige resultat.
Du vil gå fra kurset med lyst til at gå direkte hjem og sy videre, kigge i dit garderobeskab med saksen i hånden og målebåndet om halsen og tænke ”skulle den dødsyge basisbluse ikke lige have en tur med saksen og et andet stykke stof?” Folde dit elskede grundmønster ud og tegne det af, lægge nye spændende linjer, klippe ud, sy sammen og stå med den fedeste bluse du har syet længe?
Vi arbejder i ½ størrelse for at nå så mange kombinationsmuligheder og eksperimenter i løbet af dagen som muligt. Jeg vil have færdige produkter med til inspiration.
Jeg tegner og fortæller på tavlen og vil vise det ene eksempel efter det andet på, hvor fantastisk mange muligheder der ligger i alt fra enkelte basismønstre til mere avancerede konstruktioner.
Der er mulighed for at jeg guider dig i hvilke linjer og striber der klæder netop din figur!
Husk: striber er ikke bare striber… og jeg vil glæde mig til at vise dig, hvor forskellig form de kan tage! Kom med til en dag fuld af inspiration og nyskabelse!
Alle uanset niveau kan deltage.

Pris: 785,-