Udgivet i

Sy en bh, weekendkursus 22. – 23. april 2017

Drømmer du om en bh med den rette pasform?

Så har du mulighed for en hel weekend i fordybelse med dygtige Merete Hansen. Vi starter med grundig gennemgang af forskellige materialer, så man har et godt grundlag for at vælge de rette materialer til sin model. Efterfølgende gennemgang af forskellige syteknikker som f.eks. påsyning af elastik.

Derefter skal vi se og prøve de forskellige modeller, for derved at kunne vælge den rigtige model at arbejde videre med. Og tilsidst selvfølgelig i gang med optegning af mønstre, tilrette og syning af sin helt egen model.

Pris: 1775,- (inkl. evt. overnatning) Tilmelding: emilielunden@gmail.com

Underviser: Merete Hansen
“For mange år siden, blev jeg introduceret for undertøjssyning på Sy-og Tilskærerskolen i Nykøbing Falster. Det var starten på en livslang interesse indenfor undertøj/Bh syning. Hvor jeg har en nysgerrighed for at videreudvikle modeller, lære nyt og udvikle nye og bedre teknikker.
Det har været min hobby, men jeg er så heldig at det har videreudviklet sig til at være min fuldtidsbeskæftigelse. Jeg er fornylig blevet fastansat af ”Det lille stofhus”, til at varetage kursusdelen, som absolut er mit drømmejob.”

BH_IMG_2711