Udgivet i

Sy nyt af dine stofrester 13. – 14. april 2019

Lørdag den 13/4 – søndag den 14/4 kl. 9.30-16.30

Reuse og DIY: Brug dine stofrester på en meningsfuld måde. Få ryddet op og skab samtidig noget smukt og unikt tøj.På dette kursus lærer du nogle patchwork syteknikker, som muliggør, at du på en smuk måde kan sy flere mindre stykker stof, f.eks. rester, sammen til større stykker, som så igen kan blive til beklædning. Du får på kurset mønstre til enkle kjoler og bluser, som egner sig til teknikken. Du får vejledning i sammensætning af farver, mønstre og stofkvaliteter. Hvordan kan du lave noget brugbart, som passer til dig og dine farver ud fra dine rester?

Undervisere:

Laura Baruel er uddannet beklædningsdesigner fra Kunstakademiets Designskole. Siden min afgang har jeg arbejdet med en del udstillingsprojekter i både ind- og udland.Desuden har jeg arbejdet som underviser på KADS, Margreteskolen og Textilskolen i Holte.
www.baruel.com

Line Frank er kostume- og beklædningsdesigner. Skaber med blik for skulpturelt og casual design med en nør-det passion for pasform, skrædderi og bæredygtig forståelse.Har skabt kostumer til større og mindre teaterforestil-linger gennem de sidste 12 år og er uddannet som beklædningsdesigner. Designer i eget navn der sælg-es i Vaniching Point i Jægersborggade / Kbh.
www.linefrank.net

Pris: 1775,- incl. overnatning
Tilmelding her eller skriv til emilielunden@gmail.com