Udgivet i

Tryk og Frihåndsbroderi 9. og 10. april

Karen Marie Dehn og Mette Back

Lørdag den 9. april og søndag den 10. april
kl. 10 – 16.30

Pris: 1775,- (inkl. evt. overnatning)
Tilmelding: emilielunden@gmail.com

Har du længe gået og drømt om at lære at trykke og brodere, eller trænger til ny inspiration, så er det NU du skal gribe chancen!
Kurset løber over to hele dage, og vi lover dig at du får lært en masse om både at trykke og brodere.
Det helt unikke er kombinationen af de to fantastiske håndværk, der tilsammen giver et stramt grafisk udtryk med en skøn stoflighed. Vi trykker og broderer på alt hvad der kan arbejdes på, og vi lover dig, at du kan nå at producere en MASSE i løbet af de to dage.

På kurset er der adgang til et hav af tryk rammer med inspirerende motiver lige til at gå til. Det er også muligt at få sit eget motiv overført på en ramme til brug på kurset, hvis blot der gives besked herom i god tid.

På kurset får du adgang til:
To erfarne underviseres ekspertviden PÅ EN GANG!!
Viden om hvordan du kan bruge enkle broderi sting til at skabe stoflighed og udtryk, samt hvordan man ved at kombinere tryk og broderi kan skabe noget helt unikt.
Indsigt i elementære teknikker inden for tryk, forskellige typer af bindere samt viden om hvordan man blander farver og kombinerer de forskellige bindere
Mulighed for at låne rammer med massevis af inspirerende motiver.
At producere rigtig mange tryk som du kan tage med dig hjem og arbejde videre på.
Kompendium i både tryk og broderi så du kan tage det hele med hjem og arbejde videre.
En VILDT inspirerende dag sammen med en masse andre kreative sjæle.

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at
deltage på kurset. Undervisningen tilrettelægges individuelt, og der er mulighed for at arbejde med præcis det du ønsker.

Udover kursusprisen må der påregnes en mindre udgift til fællesmaterialer. Derudover kan der købes broderi-materialer hos Karen Marie. For yderligere info kan du kontakte os på kontakt@karenmarie.nu

Du kan læse meget mere om tidligere kurser m.m. på Karen Marie Dehns blog www.karenmarie.nu og Mette Backs blog www.finurligefinesser.blogspot.dk

Mette_KarenMarie