6 dages workshop 11-16 Januar 2022

DKK 4.175,00DKK 4.995,00

6 dages intensiv workshop med Charlotte Wiegand, hvor du kan arbejde med lige det du ønsker, og får den professionelle hjælp du har behov for.

På Emilielunden kan du finde ro, fordybelse, inspiration og stor syglæde af høj kvalitet.
Du vil blive ført gennem processerne, hvad enten du bruger dit grundmønster, eller arbejder med færdige mønstre, hvor tilretning og den gode pasform er lige så vigtigt som syteknikker, stofvalg, indlægsmaterialer, presning og alverdens tips, tricks, finesser og kreative løsninger.

Ryd

Beskrivelse

Du får:

  • 48 timers undervisning af høj faglig kvalitet (som regel mere).
  • 5 overnatninger.
  • Dejlig frokost hver dag.
  • Kage/sødt/frugt hver eftermiddag.
  • Mulighed for at benytte værkstedet så meget du lyster.
  • Dejligt inspirerende samvær med andre sy-interesserede.
  • Mulighed for at fordybe dig fuldt ud over flere dage.

 

Datoer og tid: 11-16 Januar 2022.

Vi starter første dag kl. 10.00 og slutter sidste dag kl. 16.00.

 

Pris:

Prisen varierer lidt alt efter om du vælger at bo på enkelt eller dobbelt værelse, men ligger mellem 4175 og 4995 for 6 dages undervisning, dejlig frokost hver dag og mulighed for at bruge værkstedet så meget du vil. Du vælger værelsestype når du lægger varen i kurven. Hvis en værelsestype ikke er synlig, er det fordi den er udsolgt.

 

Der er begrænsede pladser på enkelt værelser, så vær venligst opmærksom på at det er først til mølle. Du er tilmeldt workshoppen, når du har betalt det fulde beløb for kurset. Efter betaling modtager du en mail med en bekræftelse på din betaling og deltagelse. I god tid inden start vil du desuden modtage en mail med praktisk info.

Ud over workshoppens pris opkræves der en materialebetaling til papir, “den gode tape” og overlocktråd på kr. 120,- som bedes betalt kontant 1. dag.

Yderligere information

Værelse

Delt dobbeltværelse over værkstedet, Enkeltværelse over værkstedet