Chanel kursus 8. – 12. februar 2023

DKK 4.200,00DKK 5.375,00

At sy en Chanel jakke “rigtigt” er et virkelig smukt stykke håndværk, og en anderledes måde at sy en jakke på. En stor del af syningen foregår i hånden, hvilket måske kan virke afskrækkende. Men det er en fantastisk måde at sy på, man kommer næsten i en meditativ tilstand, roen falder over en, og der arbejdes tæt med materialerne. For at jakken kan blive så perfekt som muligt, arbejdes også kun med de bedste materialer, den dejligste uldboucle, crepe de chine silke foer, silkeorganza, knaphulssilke, ritråde og meget mere.

 

At sy en Chanel jakke er en rejse i perfektion.

Ryd

Beskrivelse

Forberedelse og materialer:

For at kunne komme fra start den først dag, skal dit mønster være klart inden kursus start. Mønsteret kan laves efter din grundform (hvilket jeg vil anbefale, hvis du har en). Du vil få tilsendt et lille kompendie, så du hjemme kan ændre din grundform til et Chanel jakke mønster, som herefter syes op i stout. Hvis du ikke har en grundform får du tilsendt et mønster som du kan bruge. Alle møder ind tirsdag aften med et opsyet Chanel stout mønster (VIGTIGT AT DU ER KLAR MED DIT MØNSTER!!), og vi bruger tirsdag aften på at tilrette mønsteret.

 

Mht. materialer anbefaler jeg, at du bruger den dejlige uld boucle vi kan få fra England (men selvfølgelig ikke et krav). Den er smuk og fantastisk at arbejde med. Og crepe de Chine til foer kan du også bestille gennem mig. Ligeledes har jeg organza, knaphulssilke fra Paris, ritråd, kæde til jakken og hvad du ellers skal bruge.

 

Du skal selv sørge for bånd og knapper, mere info kommer efter tilmelding.

 

Du får:

  • Undervisning af høj faglig kvalitet.
  • 5 overnatninger.
  • Dejlig frokost hver dag.
  • Kage/sødt/frugt hver eftermiddag.
  • Mulighed for at benytte værkstedet så meget du lyster.
  • Dejligt inspirerende samvær med andre sy-interesserede.
  • Mulighed for at fordybe dig fuldt ud over flere dage.

 

Datoer og tid:

7. – 12. februar 2023

Vi starter første dag kl. 17.00 og slutter sidste dag kl. 16.00.

 

Underviser:

Charlotte Wiegand

 

Sted:

Kursuscenter Emilielunden, Nordfeldvej 15, 4780 Stege

 

Pris:

Prisen varierer lidt alt efter om du vælger at bo på enkelt eller dobbelt værelse, men ligger mellem 4200 – 5375 for 5 1/2 dages undervisning, dejlig frokost hver dag og mulighed for at bruge værkstedet så meget du vil. Du vælger værelsestype når du lægger varen i kurven. Hvis en værelsestype ikke er synlig, er det fordi den er udsolgt.

 

Der er begrænsede pladser på enkelt værelser, så vær venligst opmærksom på at det er først til mølle. Du er tilmeldt kurset, når du har betalt det fulde beløb for kurset. Efter betaling modtager du en mail med en bekræftelse på din betaling og deltagelse. I god tid inden start vil du desuden modtage en mail med praktisk info.

 

Udover kursets pris opkræves der en materialebetaling til papir, “den gode tape” og overlocktråd på kr. 120,- som bedes betalt kontant 1. dag.

Yderligere information

Værelse

Delt dobbeltværelse over værkstedet, Enkeltværelse over værkstedet, Uden overnatning