Ginekursus 11-14 januar 2024 + online undervisning 28/1 og 17/2-24

DKK 3.780,00DKK 4.480,00

Hvad indeholder kurset?

4 sjove og hæsblæsende dage, hvor du får en anden opfattelse af din krop, og hvad det er der fremhæver de smukke ting ved din krop.

Du kommer til at arbejde i grupper à 3 medkursister samt de to der taper og former ginen på kroppene. På Emilielunden har vi mange års erfaring med at lave gode, robuste og kropslignende giner – og det kræver selvfølgelig erfaring!

Derfor kommer I ikke til at  stå og tape på hinanden (som på andre skoler ) MEN to erfarne vil tape dig. til, mens to andre (kursister) “føder” dem med fugtigt tape. Det minimerer nemlig tiden du skal stå (hvis man står for længe kommer man til at hænge, og ginen bliver skæv) og det er også uhyre vigtigt at ginen formes korrekt. Når ginen er tør, skal vi til at stabilisere  den, tjekke mål og holdninger – og så skal der arbejdes med lim, pap (kasser). Når du forlader Emilielunden søndag, skal din gine være klar med overtræk, monteret på fod osv.

 

MEN IKKE NOK MED DET! 

Efterfølgende laver vi to online dage hvor vi i fællesskab skal prøve at arbejde med ginen, så du fra start får redskaber til hvad ginen kan bruges til – og hvorfor det er smart.

 

Hvad skal du med din personlige  gine?

At have sin personlige gine, giver dig mulighed for meget lettere at få præcis det udtryk og de linjer der passer præcis til dig. Du kan arbejde både med almindelig tilskæring, men også med 3D konstruktion/drapering.

Kurset vil også give introduktion til det!

Ryd

Beskrivelse

Du får

  • Undervisning af høj faglig kvalitet.
  • 3 overnatninger, 4 dages undervisning + 2 dages undervisning online med opfølgning på kurset.
  • The, kaffe og kage om eftermiddagen.
  • Mulighed for at benytte værkstedet så meget du lyster.
  • Dejligt inspirerende samvær med andre sy-interesserede.
  • Mulighed for at fordybe dig fuldt ud over flere dage.

 

Dejlig frokost fredag samt kaffe, the, kage om eftermiddagen hver dag. Du skal selv sørge for mad de andre dage, der er et mindre køkken på Emilielunden, hvor det er muligt at lave lettere retter.

 

Datoer og tid:  

Torsdag den 11. januar kl. 13.00- 21.00

fredag den 12. januar kl. 9.30 – 18.00

Lørdag  den 13. januar  kl. 9.30 – 16.00

søndag den 14. januar kl. 10.00 – 16.00

Online undervisning 

søndag den 28. januar kl. 10-14.00

Lørdag den 17. februar kl. 10-14.00

 

 

Underviser:

Charlotte Wiegand

 

Sted:

Kursuscenter Emilielunden, Nordfeldvej 15, 4780 Stege

 

Pris:

Prisen varierer lidt alt efter om du vælger at bo på enkelt eller dobbelt værelse, men ligger mellem 4120 og 4480 for 4 dages undervisning på Emilielunden samt 2 dages opfølgende online undervisning. Du vælger værelsestype når du lægger varen i kurven. Hvis en værelsestype ikke er synlig, er det fordi den er udsolgt.

Hvis der kun er en plads tilbage uden overnatning, og du har brug for overnatning – så kontakt os. Da det formodentligt vil være muligt at løse.

 

Du skal påregne udgifter til ginefod, tape, overtræk mm.

Der er begrænsede pladser på enkelt værelser, så vær venligst opmærksom på at det er først til mølle. Du er tilmeldt workshoppen, når du har betalt det fulde beløb for kurset. Efter betaling modtager du en mail med en bekræftelse på din betaling og deltagelse. I god tid inden start vil du desuden modtage en mail med praktisk info.

 

 

Yderligere information

Værelse

Delt dobbeltværelse over værkstedet, Enkeltværelse over værkstedet, Uden overnatning