Grundform 1, 6. – 9. Oktober 2022

DKK 4.095,00DKK 4.695,00

Vil du gerne kunne konstruere mønstre selv, og sy tøj der er tilpasset din krop?

 

For at kunne bruge din grundform, skal du have noget teori med i bagagen. Det at få  en grundform kan ikke stå alene,- du skal lære at bruge den. Du skal klippe og klistre, rykke indsnit, tegne kraver, sænke ærmegab, placere en MF i forhold til en forkant OG MEGET MERE. Det gør vi her på Emilielundens Grundforms kursus – og det er vi stolte af!

 

Vi lover dig 3,5 dag med fuld fart på, med eftertænksomhed, inspiration, med mange aha oplevelser, grin, hygge på værkstedet om aftenen og forkælelse med det dejligste mad. Derudover vil du også få et kompendie med tilskæringsteori, så du kan arbejde videre hjemme.

 

 

 

 

 

Ryd

Beskrivelse

DU FÅR:

  • Din egen veltilrettede grundform.
  • En masse tilskæringsteori.
  • Dit eget kompendie.
  • Startet på opsyning i det rigtige stof el. stout.
  • 3,5 inspirerende dage med fokus på krop, design, form og forståelse af grundformens muligheder.
  • 3 overnatninger på Emilielunden.
  • Dejlig frokost hver dag.
  • Kage/sødt /frugt hver eftermiddag.
  • Kaffe & the som du lyster.

DATO OG TID:

Torsdag den 6. oktober kl. 16.00-20.00
Fredag den 7. oktober kl. 9.30-16.30
Lørdag den 8. oktober kl. 9.30-16.30
Søndag den 9. oktober kl. 9.30-15.00

Vi mødes første dag kl. 17.00 og slutter sidste dag kl. 16.00

ADRESSE:

Emilielunden
Nordfeldvej 15, 4780 Stege

FORBEREDELSE OG MATERIALER:

HVIS du allerede har en bluse/kjole grundform, kan du godt deltage alligevel og f.eks. udvikle dine tilskærings færdigheder, og designe dine egne mønstre efter din grundform. Det kan også være at du har brug for at få din grundform tilrettet f.eks. efter vægttab, fødsel osv.

 

Vi kan ikke love dig, at du kommer hjem med flere opsyede modeller, da kurset er tilrettelagt så du kommer i dybden med tilskæring og konstruktion – ikke syning. Men selvfølgelig skal du også prøve at designe et par modeller efter din personlige grundform, prøve hvordan det virker, og forstå rækkefølgen i konstruktionen. Du skal også lege, arbejde mere frit og prøve at designe et mønster direkte på ginen,- det kalder vi 3D konstruktion.

 

På Emilielundens værksted er alt hvad du skal bruge af symaskiner, overlockere, linialer, papir, bøger og blade – så det er ikke nødvendigt at medbringe sin egen maskine (man må selvfølgelig godt).
Du skal  selv medbringe dine egne sy og tegneredskaber samt det stof du ønsker at bruge. På kurset skal du medbringe 120,- kr. til materialer som bruges på kurset.
.

UNDERVISER:

Charlotte Wiegand

PRIS:

Prisen varierer lidt alt efter om du vælger at bo på enkelt eller dobbelt værelse, men ligger mellem 4095 og 4695 for 3 dages undervisning, dejlig frokost hver dag og mulighed for at bruge værkstedet så meget du vil. Du vælger værelsestype når du lægger varen i kurven. Hvis en værelsestype ikke er synlig, er det fordi den er udsolgt.

 

Der er begrænsede pladser på enkelt værelser, så vær venligst opmærksom på at det er først til mølle. Du er tilmeldt workshoppen, når du har betalt det fulde beløb for kurset. Efter betaling modtager du en mail med en bekræftelse på din betaling og deltagelse. I god tid inden start vil du desuden modtage en mail med praktisk info.

 

Ud over kursuspris opkræves der en materialebetaling til papir, “den gode tape” og overlocktråd på kr. 120,- som bedes betalt kontant 1. sydag.

 

Yderligere information

Værelse

Delt dobbeltværelse over værkstedet, Enkeltværelse over værkstedet