Inspirerende studietur til Sverige 23. og 24. Maj 2024

DKK 2.895,00DKK 3.475,00

Den 23. og 24. maj 2024 inviterer kursuscenter Emilielunden på en inspirerende 2-dages studietur til Sverige. Vi skal besøge det fantastiske Tekstilmuseum i Borås, som både viser faste og aktuelle udstillinger. Derudover skal vi besøge nogle gode stofbutikker, samt den ældste og fineste knap- og tilbehørsbutik i Sverige. Det bliver en fantastisk tur med masser af inspiration og hyggeligt samvær med andre tekstil interesserede. Tilmelding senest den 2. februar kl. 16.00. Da vi har begrænsede pladser, er det først til mølle!  Tilmelding er bindende! 

Ryd

Beskrivelse

Emilielundens studietur til Sverige den 23. og 24. maj 2024

Program

Torsdag d. 23. maj

  • Afgang med bus fra afkørsel 41 (Vordingborg) kl. 06.30, men du kan også hoppe med fra Solrød eller København.
  • Vores første stop er i Borås, hvor vi skal udforske det fascinerende Tekstilmuseum https://textilmuseet.se og selvfølgelig stofbutikken På Skrå https://paskra.se, der vil præsentere deres fantastiske udvalg.

Efter et inspirerende besøg fortsætter vi til Göteborg, hvor vi overnatter på det komfortable Comfort Hotel Göteborg https://www.strawberry.se/hotell/sverige/goteborg/comfort-hotel-goteborg

 

Fredag d. 24. maj

  • Næste dag udforsker vi blandt andet Knap Carlsson, den ældste og fineste knap- og tilbehørsbutik i Sverige http://www.knapp-carlsson.se.
  • Derudover går turen til den skønne gamle stofbutik Garda Tekstil https://gardatextil.se der har eksisteret siden 1946, inden vi vender tilbage til Danmark.

Alt dette får du for 2895,- der inkluderer:

  • Busrejse i en lækker 4-stjernet bus med masser af plads
  • Besøg i spændende butikker
  • Overnatning på Comfort Hotel Göteborg (delt dobbeltværelse)
  • Morgenmad
  • Gebyr til rejsegarantifonden

 

Prisen inkluderer dog ikke enkeltværelse (580,- kr), indgang til Tekstilmuseet eller aftensmad. Hvis du ønsker enkeltværelse booker du blot den mulighed på hjemmesiden. Hvis enkeltværelser er udsolgt, kontakt os da på mail emilielunden@gmail.com så finder vi en løsning. Tilmelding til turen er bindende, og vi har begrænsede pladser, så det er først til mølle!

 

Glæd dig! Det bliver en fantastisk tur med masser af inspiration og hyggeligt samvær med andre tekstil interesserede.

Yderligere information

Studietur til Sverige

Overnatning i dobbeltværelse, Overnatning i enkeltværelse