Lær at sy smukke ting i læder

DKK 2.175,00DKK 2.975,00

Det er os en stor fornøjelse at kunne tilbyde en 3 dages workshop med dygtige Birgitte Kastrup, som laver de smukkeste ting i læder.

 

Denne workshop henvender sig til dig, der drømmer om at kunne lave dine egne taske, pc-cover, strikkeetui eller noget helt andet, og det kan du. På workshoppen lærer du at sy din egen taske – eller måske noget helt andet – i læder.

 

Det bliver tre dage, hvor du har mulighed for, at fordybe dig i dette helt fantastiske håndværk. At arbejde med læder er fra start til slut en fornøjelse. Fornemmelsen fra du står med det rå læder i hænderne, til det færdige produkt, er en super god oplevelse, og læder bliver bare bedre og smukkere jo mere det bliver brugt.

 

Birgitte har skåret ind til benet, og lærer dig derfor for helt enkle teknikker til simpelt, lækkert og brugbart håndværk. Det er ikke svært! Når du tager hjem, kan du et nyt håndværk, og har et eller flere færdige produkter med dig hjem.

 

Det kræver ingen erfaring at deltage, og der vil være alt det værktøj til rådighed, som du får brug for til denne weekend.

Ryd

Beskrivelse

Du får:

  • 3 inspirerende dage med undervisning i grundlæggende enkle teknikker til at arbejde i læder.
  • Mulighed for at lave et eller flere færdige produkter.
  • Mulighed for at benytte værkstedet efter undervisning så meget du lyster (fredag og lørdag)
  • Hyggeligt samvær med andre kursister.
  • 2 overnatninger på Emilielunden på Møn, omgivet af den smukkeste natur.
  • Lækker sandwich til frokost lørdag og søndag, de øvrige måltider skal du selv sørge for. Der er køleskab og et lille køkken til fælles afbenyttelse.
  • Kage/sødt /frugt hver eftermiddag.
  • Kaffe & the som du lyster.

 

Hvor:

Kursuscenter Emilielunden, Nordfeldvej 15, 4780 Stege

 

 

Hvornår:

21-23 oktober 2022

Fredag kl. 14-20

Lørdag kl. 9.30 – 16.30

Søndag kl. 9.30 – 16.00

 

 

Underviser:

Birgitte Kastrup, find hende på instagram på @birgittekastrup

 

 

Prisen varierer lidt alt efter om du vælger at bo på enkelt eller dobbelt værelse, men ligger mellem 2975 og 2575 for 3 dages undervisning, overnatning og frokost sandwich lørdag og søndag, samt mulighed for at bruge værkstedet så meget du vil. Der er også to enkelte pladser uden overnatning til en lavere pris. Du vælger værelsestype/kursus type, når du lægger varen i kurven. Hvis en værelsestype ikke er synlig, er det fordi den er udsolgt.

 

Der må udover workshop afgiften påregnes udgifter til materialer, som betales direkte til underviseren på. Materiale priserne afhænger selvfølgelig af størrelsen på de ting du laver, men fra omkring kr. 300 – 800 for en taske, med forbehold for prisstigninger.

 

Der er begrænsede pladser på enkelt værelser, så vær venligst opmærksom på at det er først til mølle. Du er tilmeldt workshoppen, når du har betalt det fulde beløb for kurset. Efter betaling modtager du en mail med en bekræftelse på din betaling og deltagelse. I god tid inden start vil du desuden modtage en mail med praktisk info.

 

Yderligere information

Læderworkshop

Delt dobbeltværelse, Enkeltværelse, Uden overnatning