Patchwork på beklædning 11-16 Januar 2022

DKK 4.175,00DKK 4.995,00 inkl. Moms

På denne workshop kan du lære at omsætte en af de stærkeste tendenser i modebilledet til beklædning. Patchwork som ellers primært har været et håndarbejde – der er blevet brugt til sengetæpper, puder og interiør – bruges nu ivrigt til alle former for beklædning.

 

Denne workshop er en af flere, hvor vi gerne vil forene “det at sy beklædning”, som er et håndværk med konstruktion, syning og større armbevægelser, med et håndværk som er mere stille og meditativt, hvor der sys i hånden.

 

På Emilielunden kan du finde ro, fordybelse, inspiration og stor syglæde af høj kvalitet. Underviser er Charlotte Wiegand, som giver dig den professionelle hjælp du har behov for. Du vil blive ført gennem processerne, hvad enten du arbejder ud fra dit grundmønster eller med en af vores færdige modeller.

Ryd

Beskrivelse

Du får:

  • 48 timers undervisning af høj faglig kvalitet (som regel mere).
  • 5 overnatninger.
  • Dejlig frokost hver dag.
  • Kage/sødt/frugt hver eftermiddag.
  • Mulighed for at benytte værkstedet så meget du lyster.
  • Dejligt inspirerende samvær med andre sy-interesserede.
  • Mulighed for at fordybe dig fuldt ud over flere dage.

 

Datoer og tid: 11-16 Januar 2022.

Vi starter første dag kl. 10.00 og slutter sidste dag kl. 16.00.

 

Pris:

Prisen varierer lidt alt efter om du vælger at bo på enkelt eller dobbelt værelse, men ligger mellem 4175 og 4995 for 6 dages undervisning, dejlig frokost hver dag og mulighed for at bruge værkstedet så meget du vil. Du vælger værelsestype når du lægger varen i kurven. Hvis en værelsestype ikke er synlig, er det fordi den er udsolgt.

 

Der er begrænsede pladser på enkelt værelser, så vær venligst opmærksom på at det er først til mølle. Du er tilmeldt workshoppen, når du har betalt det fulde beløb for kurset eller første rate ud af 3. Ved ratebetaling betales første rate ved tilmelding og herefter trækkes beløbet for de to sidste rater, de to efterfølgende måneder. Efter betaling modtager du en mail med en bekræftelse på din betaling og deltagelse. I god tid inden start vil du desuden modtage en mail med praktisk info.

 

Forberedelse:

På workshoppen vil du blive præsenteret for et par forskellige patchwork teknikker samt farve og mønster komposition til at få forskellige udtryk i frem i patchwork arbejdet. Vi vil have en kjole, bluse eller jakke i et enkelt snit, som du kan tage udgangspunkt i, og ud fra disse kan du designe dit helt eget udtryk. Herefter vælger du en model og en patchworkteknik at arbejde med, enten ved at tage udgangspunkt i vores forslag og snitmønster, eller ved at bruge din egen grundform til at konstruere din model med. Grundlæggende anbefaler vi at man arbejder med et enkelt snit, der giver størst mulighed for at komme langt med projektet i løbet af de 6 dage workshoppen varer. Inden start vil du blive præsenteret for vores modeller, og vi vil have en dialog, så du kan være så klar som muligt, til at gå i gang med dit design på første kursus dag.

 

Udover workshoppens pris opkræves der en materialebetaling til papir, “den gode tape” og overlocktråd på kr. 120,- som bedes betalt kontant 1. dag.

Yderligere information

Værelse

Delt dobbeltværelse over værkstedet, Enkeltværelse i hovedhuset, Enkeltværelse over værkstedet, Lille enkeltværelse over værkstedet