Patchwork på beklædning 8.-12. November 2023

DKK 4.675,00DKK 5.475,00

Forestil dig et smukt stykke tøj i et helt klassisk enkelt snit, f.eks. en frakke i en lækker uld kvalitet. Forestil dig så, at du tilfører patchwork som en detalje, forneden, på et ærme eller bagpå. 

 

På workshoppen “Patchwork på beklædning”  arbejder vi med en af de stærkeste tendenser i modebilledet lige nu, nemlig at bruge patchwork i beklædning. Vi leger med at sætte patchwork ind som et element i f.eks. en nederdel, på en frakke eller i en bluse, og det kan blive viiiiiildt smukt!!! 

 

På workshoppen arbejder vi ud fra enkle modeller og eksperimenterer med de muligheder der ligger i at kombinere design og patchwork. Vi arbejder desuden med forholdsvis enkle patchwork teknikker, så alle kan være med.

 

Ryd

Beskrivelse

Du får:

  • Undervisning af høj faglig kvalitet.
  • 4 overnatninger.
  • Serveret frokost de to første dage, resten af dagene skal du selv sørge for mad. Der er et mindre køkken på Emilielunden, hvor det er muligt at lave lettere mad.
  • Kaffe, the og snack om eftermiddagen.
  • Mulighed for at benytte værkstedet så meget du lyster.
  • Dejligt inspirerende samvær med andre sy-interesserede.
  • Mulighed for at fordybe dig fuldt ud over flere dage.

 

Vi er i fuld gang med nye modeller, hvor vi viser vores bud på kombinationen af patchwork og beklædning. På workshoppen vil du have mulighed for, at sy op efter et færdigt mønster – enten en af vores modeller eller et mønster du selv finder. Du kan også vælge at konstruere efter din egen grundform.

 

På workshoppen vil du blive præsenteret for enkle patchwork teknikker, og det vil sige at du ikke behøver at have dybere kendskab til patchwork.

 

For at vi kan nå så langt som muligt og udnytte tiden optimalt på workshoppen, er der forskellige ting du skal have forberedt. Derfor mødes vi online og snakker farver, designs og patchwork i god tid inden workshoppen (du modtager info om dato og tid på mail). Hvis du vælger at sy efter en af vores modeller, vil du modtage et snitmønster, som du skal sy op i stout. Hvis du arbejder efter din grundform, vil du modtage video guides til, hvordan du kan forberede dig bedst muligt til workshoppen.

 

Til første workshopdag, er det vigtigt at rammerne for model/design er klar og opsyet i stout, samt at at du medbringer stof til model og patchwork samt indlægsmaterialer, foer osv.

 

Datoer og tid: 8. – 12. November 2023.

Vi starter første dag kl. 9.30 og slutter sidste dag kl. 15.30.

 

Det er muligt at tilkøbe en overnatning for 200 kr. hvis du ønsker at komme aftenen før kurset. Kontakt da Charlotte på emilielunden@gmail.com . 

 

Underviser:

Charlotte Wiegand

 

Sted:

Kursuscenter Emilielunden, Nordfeldvej 15, 4780 Stege

Pris:

Prisen varierer lidt alt efter om du vælger at bo på enkelt eller dobbelt værelse, men ligger mellem 4675,- og 5475,- for 5 dages undervisning  og mulighed for at bruge værkstedet så meget du vil. Du vælger værelsestype når du lægger varen i kurven. Hvis en værelsestype ikke er synlig, er det fordi den er udsolgt. Hvis der kun er en plads tilbage uden overnatning, og du har brug for overnatning – så kontakt os, da det formodentligt vil være muligt at løse.

 

Der er begrænsede pladser på enkelt værelser, så vær venligst opmærksom på at det er først til mølle. Du er tilmeldt workshoppen, når du har betalt det fulde beløb for kurset. Efter betaling modtager du en mail med en bekræftelse på din betaling og deltagelse. I god tid inden start vil du desuden modtage en mail med praktisk info.

 

Udover workshoppens pris opkræves der en materialebetaling til papir, “den gode tape” og overlocktråd på kr. 120,- som bedes betalt kontant 1. dag.

 

Yderligere information

Værelse

Delt dobbeltværelse over værkstedet, Enkeltværelse i hovedhuset, Enkeltværelse over værkstedet, Stort enkeltværelse over værkstedet, Uden overnatning