Plissering med Karen Grigorian fra Paris. Kursus 2, 24-26 November 2023

DKK 3.995,00DKK 4.975,00

Vi er så stolte af, at en af verdens dygtigste håndværkere igen kommer til Emilielunden og holder kursus. Karen Grigorian er fænomenal indenfor plisserings kunsten. Hr. Grigorian har sit eget plisserings-værksted i Paris “Maison du Pli”, hvor han plisserer for kendte haute couture-huse og designere som Dior, Hermès og John Galliano. For det meste plisserer han stoffer, men han har også plisseret læder-tapeter til skokongen Louboutins butikker. Vi har været så heldige at Karen Gregorian har været på Emilielunden og undervise flere gange, og alle gange har det været en stor succes med deltagere fra hele Skandinavien. 

Fotos: Værker af plisserings mesteren Karen Gregorian og den dygtige Kathrine fra Dress by Ines som selv har deltaget i dette kursus.

Ryd

Beskrivelse

Du får:

  • Mulighed for at lære af en af verdens dygtigste plisserings mestre.
  • 2 overnatninger.
  • Sandwich eller kold frokost hver dag.
  • Kage/frugt hver eftermiddag.
  • Mulighed for at benytte værkstedet så meget du lyster.
  • Dejligt inspirerende samvær med andre plisserings interesserede.
  • Mulighed for at fordybe dig fuldt ud over flere dage.

 

Datoer og tid: 24. – 26. November 2023.

Fredag d. 24/11-23 kl. 10.00 – 16.30

Lørdag d. 25/11-23  kl.  9.30 – 16.30

Søndag d. 26/11-23 kl. 9.30 – 16.00

 

 

Underviser:

Karen Gregorian fra Paris

 

 

Sted:

Kursuscenter Emilielunden, Nordfeldvej 15, 4780 Stege

 

 

Pris:

Prisen varierer lidt alt efter om du vælger at bo på enkelt eller dobbelt værelse, men ligger mellem 3995,- og 4975,- for 3 dages undervisning  og mulighed for at bruge værkstedet så meget du vil. Du vælger værelsestype når du lægger varen i kurven. Hvis en værelsestype ikke er synlig, er det fordi den er udsolgt. Der er begrænsede pladser på enkelt værelser, så vær venligst opmærksom på at det er først til mølle. Du er tilmeldt, når du har betalt det fulde beløb for kurset. Efter betaling modtager du en mail med en bekræftelse på din betaling og deltagelse. I god tid inden start vil du desuden modtage en mail med praktisk info.

 

 

Rabat: Ønsker du at deltage i 2 kurser giver vi 10% rabat. Det du skal gøre er at sende os en mail på emilielunden@gmail.com (skynd dig hvis du vil sikre dig plads) og herefter overføres det fulde beløb via bankoverførsel.

 

 

 

Forberedelse og program for kurset:

På begge hold er det muligt at deltage både som nybegynder eller  hvis du har deltaget på kursus tidligere. Kurset starter med en intro af Karen Grigorian vedr. plissering og teknikker, herefter skal du selv i gang. Som nybegynder vil du arbejde med lettere former for plissering (sol, flad sol og små fantasimønstre) på stof stykker à 50 gange 50 cm. Herefter kan du gå videre med  avancerede former for plisseringer, og arbejde mere individuelt med den plissering du ønsker på stykker à 50 gange 50 cm. Hvis du har deltaget på kursus før, kan du videreudvikle din teknik og lave dine egne plissering designs.  Derudover vælger du en ønsket tegning, som sendes til Karen inden kurset, så han kan forberede sig. På kurset laves det valgte mønster i stor udgave. Det er også muligt at plissere større stykker, som du kan sy af efterfølgende.

 

 

Materialer:

Du skal selv medbringe stof  – kun naturmaterialer som silke, uld eller bomuld (ingen kunststoffer!) – til små prøver samt evt. et større stykke til at producere af bagefter f.eks. til en kjole eller nederdel. Derudover bruges en speciel karton (ikke almindelig karton), der kan købes på Emilielunden.

 

Yderligere information

Værelse

Delt dobbeltværelse over værkstedet, Enkeltværelse i hovedhuset, Enkeltværelse over værkstedet, Stort enkeltværelse over værkstedet, Uden overnatning