Presse redskab – kantpresser

DKK 375,00DKK 425,00

BEMÆRK – DETTE ER EN FORUDBESTILLING – VARERNE KAN FØRST LEVERES I SLUTNINGEN AF JANUAR 2023

 

Vi har fået fingre i et parti virkelig smukke håndlavede presseredskaber, der bare gør presningen virkelig meget nemmere og giver super smukke resultater. 

 

Der er begrænset lager – så det er først til mølle så længe lager haves.

 

Ryd

Beskrivelse

I denne bestilling modtager du:

  • EN KANT PRESSEREn kantpresser er et rigtigt godt redskab, når du skal presse hjørner, kraver, sømme, lommer mm. Hjørnet lægges på fra begge sider, og sømmerummet presses let til hver side helt ud i spidsen af hjørnet . Derefter kan du vende rundt, og har et sømmerum som lægger sig lettere og smukkere. Kantpressen kan også bruges til steder med smalle passager ( bælte og lignende), hvor der er meget lidt plads til at presse.

 

Leverings dato: Bemærk at dette er en forudbestillings vare der leveres slut januar 2023. Du får besked når leverings datoen nærmer sig.

 

Forsendelse: Pakken leveres med Post Nord til nærmeste pakkeboks. Det er også muligt at afhente pakken på Emilielunden på en bestemt dato – du vil få besked når pakken er klar sidst i januar 2023. Hvis du ønsker at afhente din pakke på Emilielunden, skal du vælge den mulighed når du putter din pakke i kurven.

 

Pris: 375 inkl. moms + levering 50 kr. til pakkeboks

 

 

Yderligere information

Presse redskaber

Presse redskab – kantpresse – afhentning på Emilielunden, Presse redskab – kantpresse – inkl levering til pakkeboks