Presse redskab – presseklods

DKK 250,00DKK 300,00

Vi har fået fingre i et parti virkelig smukke håndlavede presseredskaber, der bare gør presningen virkelig meget nemmere og giver super smukke resultater. 

 

Ryd

Beskrivelse

I denne bestilling modtager du:

  • EN PRESSEKLODS – der er et “vidunder” redskab, når man presser og skal have smukke sømme. Brug den både til at presse en søm/overlock søm flad, men også når sømmerummet skal presses til hver side (selvfølgelig skal man som altid være opmærksom på, at sømmen ikke slår igennem på retsiden ). Du starter med at dampe hen over sømmen og derefter lægger du straks presseklodsen på sømmen (7-10 sekunder) så klodsen holder dampen nede i stoffet, og efterlader en smuk søm. Specielt på uld kvaliteter bliver sømmene super smukke, og ved kvaliteter som har tendens til at blive blanke, er denne teknik også virkelig god.

 

Forsendelse: Pakken leveres med Post Nord til nærmeste pakkeboks. Det er også muligt at afhente pakken på Emilielunden på en bestemt dato – du vil få besked når pakken er klar til afhentning. Hvis du ønsker at afhente din pakke på Emilielunden, skal du vælge den mulighed når du putter din pakke i kurven.

 

Pris: Presseklodsen koster 250 inkl. moms + levering 50 kr. til pakkeboks

 

 

Yderligere information

Presse redskaber

Presse redskab – presseklods – afhentning på Emilielunden, Presse redskab – presseklods – inkl. levering til pakkeboks