Presse redskaber – sæt

DKK 600,00DKK 650,00

Vi har fået fingre i et parti virkelig smukke håndlavede presseredskaber, der bare gør presningen virkelig meget nemmere og giver super smukke resultater. Sættet består af Kantpresser, en “Turner” samt en presseklods, der alle er super gode redskaber når man presser og skal lave smukke sømme. 

 

Ryd

Beskrivelse

Sættet består af:

  • EN KANT PRESSEREn kantpresser er et rigtigt godt redskab, når du skal presse hjørner, kraver, sømme, lommer mm. Hjørnet lægges på fra begge sider, og sømmerummet presses let til hver side helt ud i spidsen af hjørnet . Derefter kan du vende rundt, og har et sømmerum som lægger sig lettere og smukkere. Kantpressen kan også bruges til steder med smalle passager ( bælte og lignende), hvor der er meget lidt plads til at presse.
  • EN TURNER – der er et super godt redskab til at lave fine hjørner eller få et sømmerum på plads. Vi har alle prøvet at presse en saks eller skruetrækker gennem stoffet, men ved hjælp af “turneren” mindskes risikoen for dette (arbejd stadig med forsigtighed). Den kan også bruges til at holde stoffet på plads, imens du syr ved symaskinen.
  • EN PRESSEKLODS – der er et “vidunder” redskab, når man presser og skal have smukke sømme. Brug den både til at presse en søm/overlock søm flad, men også når sømmerummet skal presses til hver side (selvfølgelig skal man som altid være opmærksom på, at sømmen ikke slår igennem på retsiden ). Du starter med at dampe hen over sømmen og derefter lægger du straks presseklodsen på sømmen (7-10 sekunder) så klodsen holder dampen nede i stoffet, og efterlader en smuk søm. Specielt på uld kvaliteter bliver sømmene super smukke, og ved kvaliteter som har tendens til at blive blanke, er denne teknik også virkelig god.

 

Forsendelse: Pakken leveres med Post Nord til nærmeste pakkeboks. Det er også muligt at afhente pakken på Emilielunden på en bestemt dato – du vil få besked når pakken er klar til afhentning. Hvis du ønsker at afhente din pakke på Emilielunden, skal du vælge den mulighed når du putter din pakke i kurven.

 

Pris: Redskaberne koster som sampak 600 kr. inkl. moms (normalpris 750) + levering 50 kr. til pakkeboks

 

 

Yderligere information

Presse redskaber

Presse redskaber sæt – afhentning på Emilielunden, Presse redskaber sæt – inkl. levering til pakkeboks