Skab unikke designs med en raglangrundform, 3. –  6. oktober 2023

DKK 3.580,00DKK 4.280,00

Lær at skabe helt unikke designs med en raglan grundform

På en traditionel raglan konstruktion starter ærmerne helt oppe ved halsen og løber ned til ærmegabet. Dette resulterer i en smuk markering af overgangen mellem ærmer og krop. Men raglan er meget mere end det!!

 

Hvorfor er det interessant at have en raglan grundform?

En raglan grundform er en udvidelse af de muligheder du har for designmæssigt at kunne skabe nogle helt anderledes designs, og kreere super smukke og sofistikerede snit, hvor du blandt andet kan lege med linjerne i tøjet på helt nye måder.  

 

På kurset “Skab unikke designs med raglan” lærer du at lave en raglan sammenlægning ud fra din grundform. Denne raglan sammenlægning bliver fundamentet for dine fremtidige raglan konstruktioner, så når du én gang for alle har konstrueret en raglan grundform, kan du bruge den igen og igen. Smart ikke!

 

Derudover lærer du at bruge de mange forskellige muligheder for at lægge skæringer og linjer ind i dine designs på nye måder, og kombinere dem med andre indsnit i grundformen. Du lærer med andre ord også hvordan du kan bruge din raglan grundform til at skabe smukke og helt unikke designs. 

 

Er det svært? Nej på ingen måde. Når du får den rigtige hjælp og guidning undervejs, ved du præcis hvad du skal gøre, og ved også hvordan du efterfølgende skal arbejde videre med din raglan grundform. 

 

Det eneste du behøver er en almindelig bluse/kjole grundform, som vi skal bruge til at konstruere ud fra. Så du skal medbringe din egen grundform, det vil sige vi konstruerer ikke almindelig grundform på kurset!

 

En anden fordom vi ofte møder er “Jeg duer ikke til et raglan snit, jeg har for brede skuldre” og dertil må vi bare sige – vi hører dig og forstår også godt, at den tanke kan komme forbi. Men vi er også nødt til at sige, at det er en fordom der bygger på, at du endnu ikke er blevet præsenteret for alle de fantastiske muligheder og vildt smukke linjer der kan være i en raglan konstruktion, hvor du netop kan bruge linjerne i designet til at gøre skuldrene smallere eller bredere, hvis det er det du ønsker.

Undervisningen vil bestå af en blanding af teori og individuelt arbejde med både konstruktion af raglan grundform og mulighed for at tegne dit eget raglan design, eller tage udgangspunkt i en af vores modeller- og derefter sy modellen op.

 

 

Ryd

Beskrivelse

Du får:

 • 4 intense og sjove dage hvor du vil blive udfordret med brugbar teori om raglan konstruktion.
 • Mulighed for at blive klogere på hvorfor det er en god ide, at have din egen raglan grundform.
 • Mulighed for at få en WOW oplevelse når du ser hvor let et ærme/skulder sidder smukt med en raglan konstruktion.
 • Konstrueret din egen personlige raglan grundform som du kan bruge igen og igen.
 • Mulighed for at tegne dit eget raglan design eller tage udgangspunkt i en af vores modeller og herefter sy modellen op.
 • Masser af inspiration til, hvordan du kan bruge din raglan grundform til at skabe nye og anderledes designs når du kommer hjem.
 • Undervisning af høj faglig kvalitet.
 • 3 overnatninger.
 • The, kaffe og snacks om eftermiddagen.
 • Mulighed for at benytte værkstedet så meget du lyster.
 • Dejligt inspirerende samvær med andre sy-interesserede.
 • Mulighed for at fordybe dig fuldt ud over flere dage.

Du skal selv sørge for mad, der er et mindre køkken på Emilielunden, hvor det er muligt at lave lettere retter.

 

Datoer og tid:  3. –  6. oktober 2023

Vi starter første dag kl. 9.30 og slutter sidste dag kl. 15.30

 

Underviser:

Charlotte Wiegand

 

Sted:

Kursuscenter Emilielunden, Nordfeldvej 15, 4780 Stege

 

Pris:

Prisen varierer lidt alt efter om du vælger at bo på enkelt eller dobbelt værelse, men ligger mellem 3580 og 4280 for 4 dages undervisning,  og mulighed for at bruge værkstedet så meget du vil. Du vælger værelsestype når du lægger varen i kurven. Hvis en værelsestype ikke er synlig, er det fordi den er udsolgt.

 

Hvis der kun er en plads tilbage uden overnatning, og du har brug for overnatning – så kontakt os. Da det formodentligt vil være muligt at løse.

 

Der er begrænsede pladser på enkelt værelser, så vær venligst opmærksom på at det er først til mølle. Du er tilmeldt workshoppen, når du har betalt det fulde beløb for kurset. Efter betaling modtager du en mail med en bekræftelse på din betaling og deltagelse. I god tid inden start vil du desuden modtage en mail med praktisk info.

 

Ud over workshoppens pris opkræves der en materialebetaling til papir, “den gode tape” og overlocktråd på kr. 120,- som bedes betalt kontant 1. dag.

Yderligere information

Værelse

Delt dobbeltværelse over værkstedet, Enkeltværelse over værkstedet, Uden overnatning