SMUK SMOCK (dato kommer)

DKK 4.175,00DKK 4.995,00 inkl. Moms

Smock har været brugt på beklædning i mange år, og os over 50 har uden tvivl haft en kjole med smock på bærestykket da vi var børn. Nu er smockken for alvor tilbage, og vi vil gerne invitere dig til 6 intensive dage hvor vi bruger et gammelt håndværk til at skabe moderne beklædning.

 

Denne workshop er en af flere hvor vi gerne vil forene “det at sy beklædning”, som er et håndværk med konstruktion, syning og større armbevægelser, med et håndværk som er mere stille, meditativt, hvor der sys i hånden.

 

På workshoppen vil du blive præsenteret for et par forskellige smock teknikker brugt til en kjole og en jakke. Du vil kunne tage udgangspunkt i vores modeller/snitmønstre og arbejde med dem, eller bruge din egen grundform til det du vil designe.

Ryd

Beskrivelse

Du får:

  • 48 timers undervisning af høj faglig kvalitet (som regel mere).
  • 5 overnatninger.
  • Dejlig frokost hver dag.
  • Kage/sødt/frugt hver eftermiddag.
  • Mulighed for at benytte værkstedet så meget du lyster.
  • Dejligt inspirerende samvær med andre sy-interesserede.
  • Mulighed for at fordybe dig fuldt ud over flere dage.

 

Datoer og tid: på vej

Vi starter første dag kl. 10.00 og slutter sidste dag kl. 16.00.

 

Underviser:

Charlotte Wiegand

 

Sted:

Kursuscenter Emilielunden, Nordfeldvej 15, 4780 Stege

 

Pris:

Prisen varierer lidt alt efter om du vælger at bo på enkelt eller dobbelt værelse, men ligger mellem 4175 og 4995 for 6 dages undervisning, dejlig frokost hver dag og mulighed for at bruge værkstedet så meget du vil. Du vælger værelsestype når du lægger varen i kurven. Hvis en værelsestype ikke er synlig, er det fordi den er udsolgt.

 

Der er begrænsede pladser på enkelt værelser, så vær venligst opmærksom på at det er først til mølle. Du er tilmeldt workshoppen, når du har betalt det fulde beløb for kurset eller første rate ud af 3. Ved ratebetaling betales første rate ved tilmelding og herefter trækkes beløbet for de to sidste rater, de to efterfølgende måneder. Efter betaling modtager du en mail med en bekræftelse på din betaling og deltagelse. I god tid inden start vil du desuden modtage en mail med praktisk info.

 

Udover workshoppens pris opkræves der en materialebetaling til papir, “den gode tape” og overlocktråd på kr. 120,- som bedes betalt kontant 1. dag.

Yderligere information

Værelse

Delt dobbeltværelse over værkstedet, Enkeltværelse i hovedhuset, Enkeltværelse over værkstedet, Lille enkeltværelse over værkstedet