Tryl med ærmer og kraver, 15. – 19. marts 2023

DKK 4.250,00DKK 5.850,00

Drømmer du om at fremtrylle de mest fantastiske designs ved at sammensætte spændende kraver og ærmer?

 

På Emilielundens “nørde” tilskæringskursus, går vi i dybden med tilskæring til ærmer og kraver, og vi tør godt love dig, at du tager hjem med både hovedet (og kufferten) fyldt med spændende teori, viden og lyst til at SY og KONSTRUERE mere.

 

Vi skal arbejde med tilskæring, se muligheder, afprøve, sy og lege med ærmer og kraver. Du  får du inspiration,  masser af teori til store, små, fantasifulde /moderne og klassiske kraver og ærmer.

 

Vi arbejder med raglan og tilsatte ærmer, og ved hjælp af fem modeller kan du (som byggeklodser) designe din egen model, hvor du kombinerer på kryds og tværs. Du kan vælge kun at arbejde i stout alle dage, eller at sy op i “rigtigt” stof.

 

Hvis du ikke har din egen bluse/kjole grundform “plotter” vi dine mål ind på en grundform, og du vil efterfølgende kunne arbejde med alt teori og praksis ud fra den. Den kan du også bruge til dit eget design, så tilretter vi i stouten efter mønsterkonstruktionen.

 

Vær dog opmærksom på at det IKKE vil være muligt at lave bluse/kjole grundform på kurset! Hvis du ønsker at lave din egen grundform henviser vi til vores kurser i dette.

Ryd

Beskrivelse

Du får:

  • Undervisning af høj faglig kvalitet.
  • 4 overnatninger.
  • Let frokost hver dag.
  • Kage/sødt/frugt hver eftermiddag.
  • Mulighed for at benytte værkstedet så meget du lyster.
  • Dejligt inspirerende samvær med andre sy-interesserede.
  • Mulighed for at fordybe dig fuldt ud over flere dage.

 

Datoer og tid: 15. – 19. marts 2023.

Vi starter første dag kl. 10.00 og slutter sidste dag kl. 15.00.

 

Underviser:

Charlotte Wiegand

 

Sted:

Kursuscenter Emilielunden, Nordfeldvej 15, 4780 Stege

 

Pris:

Prisen varierer lidt alt efter om du vælger at bo på enkelt eller dobbelt værelse, men ligger mellem 4850,- og 5850,- for 5 dages undervisning  og mulighed for at bruge værkstedet så meget du vil. Du vælger værelsestype når du lægger varen i kurven. Hvis en værelsestype ikke er synlig, er det fordi den er udsolgt.

 

Der er begrænsede pladser på enkelt værelser, så vær venligst opmærksom på at det er først til mølle. Du er tilmeldt workshoppen, når du har betalt det fulde beløb for kurset. Efter betaling modtager du en mail med en bekræftelse på din betaling og deltagelse. I god tid inden start vil du desuden modtage en mail med praktisk info.

 

Udover workshoppens pris opkræves der en materialebetaling til papir, “den gode tape” og overlocktråd på kr. 120,- som bedes betalt kontant 1. dag.

 

Se hvad de tidligere kursister siger:

“Tak for et fantastisk kursus Tryl med ærmer & kraver. Fed kombi med masser af teori og syning. Nu har jeg masser af muligheder der skal udforskes”!

 

“Det har været nogle dejlige dage, rigtig god læring, og dejlige kvinder”

 

“Endnu et fantastisk kursus på Emilielunden, 5 dage med hovedet ned i tilskæringen af kraver og ærmer, wow jeg er helt høj”

 

” Tak for et super lærerigt og godt kursus. Jeg er bestemt. ikke færdig med ærmer og kraver – og derfor kunne  en overbygning  være så  spændende”

 

Yderligere information

Værelse

Delt dobbeltværelse over værkstedet, Enkeltværelse i hovedhuset, Enkeltværelse over værkstedet, Stort enkeltværelse over værkstedet, Uden overnatning