Tryl med ærmer og kraver, 8. – 13. november 2022

DKK 4.175,00DKK 5.450,00 inkl. Moms

Drømmer du om at fremtrylle de mest fantastiske designs ved at sammensætte spændende kraver og ærmer? På Emilielundens “nørde” tilskæringskursus, går vi i dybden med tilskæring til ærmer og kraver.

 

Vi skal arbejde med tilskæring, se muligheder, afprøve, sy og lege med ærmer og kraver. Vi arbejder med teori og praksis (3D konstruktion), samt mønster konstruktion og drapering i mønsterpapir og stout. Til slut vil alle designe en eller flere modeller, som tager udgangspunkt i de ærmer og kraver vi har leget med. En eller flere af modellerne vil blive syet op i stout eller i tekstil.

 

Det er IKKE nødvendigt at have sin egen grundform for at deltage.

Ryd

Beskrivelse

Du får:

  • Undervisning af høj faglig kvalitet.
  • 5 overnatninger.
  • Dejlig frokost hver dag.
  • Kage/sødt/frugt hver eftermiddag.
  • Mulighed for at benytte værkstedet så meget du lyster.
  • Dejligt inspirerende samvær med andre sy-interesserede.
  • Mulighed for at fordybe dig fuldt ud over flere dage.

 

Datoer og tid: 8. – 13. november 2022.

Vi starter første dag kl. 10.00 og slutter sidste dag kl. 16.00.

 

Underviser:

Charlotte Wiegand

 

Sted:

Kursuscenter Emilielunden, Nordfeldvej 15, 4780 Stege

 

Pris:

Prisen varierer lidt alt efter om du vælger at bo på enkelt eller dobbelt værelse, men ligger mellem 4175 og 4995 for 6 dages undervisning, dejlig frokost hver dag og mulighed for at bruge værkstedet så meget du vil. Du vælger værelsestype når du lægger varen i kurven. Hvis en værelsestype ikke er synlig, er det fordi den er udsolgt.

 

Der er begrænsede pladser på enkelt værelser, så vær venligst opmærksom på at det er først til mølle. Du er tilmeldt workshoppen, når du har betalt det fulde beløb for kurset. Efter betaling modtager du en mail med en bekræftelse på din betaling og deltagelse. I god tid inden start vil du desuden modtage en mail med praktisk info.

 

Udover workshoppens pris opkræves der en materialebetaling til papir, “den gode tape” og overlocktråd på kr. 120,- som bedes betalt kontant 1. dag.

Yderligere information

Værelse

Delt dobbeltværelse over værkstedet, Enkeltværelse i hovedhuset, Enkeltværelse over værkstedet, Lille enkeltværelse over værkstedet