Workshop d. 13.-17. marts 2024

DKK 4.200,00DKK 5.475,00

5 dages intensiv workshop med Charlotte Wiegand, hvor du kan arbejde med lige det du ønsker, og får den professionelle hjælp du har behov for.

 

På Emilielunden kan du finde ro, fordybelse, inspiration og stor syglæde af høj kvalitet.
Du vil blive ført gennem processerne, hvad enten du bruger dit grundmønster, eller arbejder med færdige mønstre, hvor tilretning og den gode pasform er lige så vigtigt som syteknikker, stofvalg, indlægsmaterialer, presning og alverdens tips, tricks, finesser og kreative løsninger.

Ryd

Beskrivelse

Du får:

  • Undervisning af høj faglig kvalitet.
  • 4 overnatninger.
  • Serveret frokost de to første dage, resten af dagene skal du selv sørge for mad. Der er et mindre køkken på Emilielunden, hvor det er muligt at lave lettere mad.
  • The, kaffe og snacks om eftermiddagen.
  • Mulighed for at benytte værkstedet så meget du lyster.
  • Dejligt inspirerende samvær med andre sy-interesserede.
  • Mulighed for at fordybe dig fuldt ud over flere dage.

 

Datoer og tid: 13.-17. marts 2024

Vi starter første dag kl. 9.30 og slutter sidste dag kl. 15.30

 

Underviser:

Charlotte Wiegand

 

Sted:

Kursuscenter Emilielunden, Nordfeldvej 15, 4780 Stege

 

Pris:

Prisen varierer lidt alt efter om du vælger at bo på enkelt eller dobbelt værelse, men ligger mellem 4200 og 5475 for 5 dages undervisning, dejlig frokost to dage, og mulighed for at bruge værkstedet så meget du vil. Du vælger værelsestype når du lægger varen i kurven. Hvis en værelsestype ikke er synlig, er det fordi den er udsolgt.

 

Hvis der kun er en plads tilbage uden overnatning, og du har brug for overnatning – så kontakt os. Da det formodentligt vil være muligt at løse.

 

Der er begrænsede pladser på enkelt værelser, så vær venligst opmærksom på at det er først til mølle. Du er tilmeldt workshoppen, når du har betalt det fulde beløb for kurset. Efter betaling modtager du en mail med en bekræftelse på din betaling og deltagelse. I god tid inden start vil du desuden modtage en mail med praktisk info.

 

Ud over workshoppens pris opkræves der en materialebetaling til papir, “den gode tape” og overlocktråd på kr. 120,- som bedes betalt kontant 1. dag.

Yderligere information

Værelse

Delt dobbeltværelse over værkstedet, Enkeltværelse over værkstedet, Uden overnatning